26 / 04 / 2024

İlkbahar Sur Yapı Sultanbeyli fiyatları!

İlkbahar Sur Yapı Sultanbeyli fiyatları!

Firma: Sur Yapı

Proje: İlkbahar Rezidans

İlkbahar Sur Yapı Sultanbeyli fiyatlarına göre daireler 185 bin TL'den başlayan miktarla satışa sunuluyor. 2 etaptan oluşan projedeki dairelerin alanları 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişiyor.



İlkbahar  Sur Yapı  Sultanbeyli projesinde hobi bahçeleri, kitap okuma ve dinlenme alanları, uzun yürüyüş parkurları, su göletleri bulunuyor. Proje toplam 250 milyon TL yatırım bedeline sahip.


İlkbahar Sur Yapı Sultanbeyli projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 57 bin 668 metrekarelik inşaat alanında yükseliyor.


İlkbahar Sur Yapı Sultanbeyli projesi Sarıyer-Maslak-Levent-Beşiktaş hattı ile 3. Havalimanı'nın bağlantı güzargahlarına entegre ulaşım sağlayabilecek. Proje 2 etaptan oluşuyor.


İlkbahar Sur Yapı Sultanbeyli projesinin ilk etabında 5 blokta 304 konut yer alırken ikinci etabında ise 200 konut bulunacak. Projede kiraz, elma, erik ve zeytin ağaçlarından oluşan meyve bahçeleri bulunuyor. 


İlkbahar Sur Yapı Sultanbeyli fiyatlarına göre daireler 185 bin TL'den başlıyor ve 860 bin TL'ye kadar yükseliyor. Proje Kuzey Ormanları'na, TEM Otoyolu'na ve Paşaköy gişelerine yakın yerde yer alıyor.


İlkbahar Sur Yapı Sultanbeyli iletişim

Web: www.suryapi.com.tr

Tel: 0216 422 65 14

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön