24 / 04 / 2024

İller Bankası inşaat mühendisi alacak!

İller Bankası inşaat mühendisi alacak!

İller Bankası; Bankaya giriş sınavı ile merkez ve taşra teşkilatında sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere, öğrenim dalları ve istenen kontenjanlar içerisinde inşaat mühendisliği KPSS1, merkez kontenjanı 17, taşra kontenjanında 44 olarak belirlendi



Bankaya giriş sınavı ile merkez ve taşra teşkilatında sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere, İşletme, İktisat, Hukuk, Bankacılık, Maliye, Kamu Yönetimi, İnşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Mimarlık branşlarında Uzman Yardımcısı ve Teknik Uzman Yardımcısı alınacaktır.

Yazılı Sınav 04/06/2011 tarihinde  Ankara  Gazi Üniversitesinde yapılacak olup, yazılı sınavda başarılı olan adaylar sözlü sınava çağrılmak üzere Banka web sayfasında ilan edilecektir.

Öğrenim dalları ve istenen kontenjanlar içerisinde inşaat mühendisliği KPSS1 ile merkez kontenjanı 17, çağıralacak aday sayısı 51 olarak belirlenmişken taşra kontenjanında 44 ve çağıralacak aday sayısı 132 olarak belirlendi

(*)      Merkez Kontenjanı     : Ankara (Genel Müdürlük ve Ankara Bölge Müdürlüğü),

(**)     Taşra Kontenjanı        : Adana, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum,
Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van Bölge Müdürlükleri.

(***)   Taşraya atanacak adayların atandıkları yerde en az üç yıl süreyle çalışmaları
zorunludur.
Giriş sınavı şartları, başvurular, başvuru belgeleri, sınav şekli ve konuları, kazananların ilanı ve atanması ile diğer bilgiler İller Bankası Anonim Şirketi web sayfasında yayınlanmış olup, bu bilgiler anılan web sayfasından temin edilebilir.
Adaylar sınav sırasında hesap makinesi kullanabilir. Ancak üzerinde program yapılmasına, saklanmasına ve çalıştırılmasına izin veren hesap makineleri ile databank gibi özel donanımlar kullanılamaz. Hesap makinesinin sınav sırasında ödünç alınması, verilmesi ve değiştirilmesi yasaktır.
Sınavda başarılı olan adaylar Bankada; 14/07/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa ve diğer kanunların sözleşmeli personel hakkındaki hükümlerine tabi olmayan sözleşmeli personel olarak istihdam edilecektir.
Sınavla ilgili her türlü bilgi, Bankanın web sayfası (www.ilbank.gov.tr) ve 0.312.508 75 61 - 62 numaralı telefondan edinilebilir.

 


Münevver Danış/Emlakkulisi.com


Geri Dön