28 / 03 / 2024

İmaj 2013’te Kağıthane’ye 200 milyon dolar yatırım yapacak!

İmaj 2013’te Kağıthane’ye 200 milyon dolar yatırım yapacak!

2013 yılında Kağıthane’de yatırım maliyeti 200 milyon dolar civarında olan 3 yeni projeyi hayata geçireceklerini belirten İmaj İnşaat Genel Müdürü Hasan Aras, Levent Life 1’in devamı olan Levent Life 2 projelerine de start vereceklerini söyledi…



Levent Life 2 yolda

Levent Life 1’in devamı niletiğinde olan Levent Life 2 projelerine 2013’te start vereceklerini ifade eden İmaj İnşaat Genel Müdürü Hasan Aras, bunun dışında Kağıthane’de de yatırım değeri 200 milyon dolar civarında olan 3 yeni projeye başlayacaklarını söyledi. 


İmaj 2013’te Kağıthane’ye 200 milyon dolar yatırım yapacak!


İmaj Garden Zekeriyaköy’de son 2 villa satışta

2012 yılının İmaj İnşaat için oldukça verimli bir yıl olduğuna dikkat çeken Aras, mayıs ayında lansmanı yapılan, toplam 20 villadan oluşan İmaj Garden Zekeriyaköy projelerinde son 2 villanın kaldığını söyledi. Aras, “Bizim için 2012 yılı çok verimli geçti. Mayıs ayında lansmanını gerçekleştirdiğimiz ve 46 villadan oluşan İmaj Garden Zekeriyaköy ile İmaj Greenlife Zekeriyaköy projelerimiz için pazarlama ve satış faaliyetlerimizi yürüttük.  Özellikle 20 villadan oluşan ve Aralık 2013’te teslim etmeyi öngördüğümüz İmaj Garden Zekeriyaköy projemizin satışında sona yaklaştık. Şu anda, geriye 2 villa kaldı.Bu yıl ayrıca Merosa Uluslararası Yatırım işbirliğiyle 11-14 Ekim 2012 tarihleri arasında CNR Expo Center-Yeşilköy'de düzenlenen 14. MÜSİAD Uluslararası Fuarı'na katıldık.  Fuarda, İmaj Greenlife Zekeriyaköy projemizin yanısıra Andalusia Villas Sapanca projesinin de tanıtımını gerçekleştirdik” dedi.  


Kitaplar yeniden yazılıyor


Dünya ekonomisinin yeniden yapılandığını vurgulayan Aras, bu yapılanmada inovasyona inanan şerketlerin daha çok büyüyeceğini söyledi. Aras, “Kitaplar bile tekrar yazılıyor. Bu yapılanmada inovasyona inanan şirketlerin çok büyüyeceğini düşünüyorum. Nasıl Avrupa’da kriz yaşanırken Türkiye’de yüzde 8-9 oranında büyüme yaşadıysak, orta ve kısa, orta ve uzun vadeli değerlendirmelerde ülkemizin ekonomisin daha iyi olacağını öngörüyorum” diye konuştu.


Yabancı yatırımcıların Türkiye’ye olan ilgisi artıyor


Yabancı yatırımcıların Türkiye’ye olan ilgisinin her geçen gün daha da arttığına dikkat çeken Aras, uluslar arası arenada Türkiye’nin kaybetmesini istemeyen güçlü şerketler ve ekonomiler olacak dedi. Aras, “Şu an bazı büyük yabancı sermayeler de ülkemize gelmeye başladı ve gelmeye de devam edecekler. Dolayısıyla uluslararası arenada da ülkemizin kaybetmesini istemeyen güçlü şirketler ve ekonomiler oluşacak. Bunun da uzun vadede bizim avantajımıza olacağına inanıyorum. Global anlamda tüm ekonomilerin lokomotif sektörünün inşaat sektörü olduğunu düşünüyorum. Ülkemizde uluslararası standartlara yaklaşıldığına ve önümüzdeki yıllarda Türk inşaat şirketlerinin dünyanın birçok yerindeki dev projelere imzalar attıklarını görüyoruz. Önümüzdeki yıllarda bu projelerin sayısı ve büyüklüğü daha da artacaktır” şeklinde konuştu.  


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com


Geri Dön