23 / 04 / 2024

İmaj İnşaat Tarabya Life projesi için ön talep topluyor!

İmaj İnşaat Tarabya Life projesi için ön talep topluyor!

Firma: İmaj İnşaat

Proje: Tarabya Life

İmaj İnşaat, lüks projesi Tarabya Life için ön talep topluyor. 369 konutun yer aldığı Tarabya Life projesinde 1+1'den 4+1 dublekslere kadar daire seçenekleri sunuluyor...




İmaj İnşaat yeni projesi Tarabya Life için ön talep topluyor. A+ tipi konutların yer alacağı lüks  Tarabya Life  projesinde 369 adet konut yer alıyor. 11 blok halinde yükselen Tarabya Life projesi 16 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.


Tarabya sırtlarında yer alan Tarabya Life projesinde 1+1, 1,5+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daire tiplerine yer veriliyor. Tarabya Life projesinde ödemeler banka kredili olarak veya firma bünyesinde vadeli olarak yapılıyor.


Tarabya Life Evleri teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirtiliyor. Tarabya Life projesinde açık - kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun parkları, bebek bakım odası, spor alanları, market, revir, Türk hamamı, fitness, sauna, buhar odası gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Levent'e yatırımlar devam ediyor


Levent Life projesini hayata geçiren İmaj İnşaat, yine aynı bölgede ofis ve rezidans inşa edecek. 15 katlı Levent Life ofis projesinden sonra, Levent Life rezidans projesinin çalışmalarına başlanacak. Önümüzdeki günlerde detayların belirleneceği İmaj İnşaat'ın yeni Levent Life projeleri Kanyon AVM'nin arka tarafında kalıyor.



Tarabya Life satış ofisi!

Tarabya Life adres : Ortabayır Mah. Dereboyu Cad. No:22 Levent İSTANBUL



Tarabya Life iletişim bilgileri

Tel: 212 202 99 66

Web: http://tarabyalife.net/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön