28 / 03 / 2024

İmar İnşaat bugüne kadar 10 bin konut üretti!

İmar İnşaat bugüne kadar 10 bin konut üretti!

Adana Büyükşehir Belediyesi İmar İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özlü, bugüne kadar 10 bin konut ürettiklerini söyledi



Şehrin her yerinde ayrımcılık yapmadan eşit oranda konut inşa ettiklerini dile getiren Özlü, zarar etmeden ve fahiş kar kazanmadan vatandaşın bütçesine uygun kaliteli projeleri hayata geçirdiklerini kaydetti. Kuzey Adana'da bin konutun yapımını sürdürdüklerine işaret eden Özlü, iki yıl sonra Karahan Bölgesi'nde yeni bir yerleşim alanının oluşacağını ifade etti. Daireleri 50-250 bin lira aralığında sattıklarını belirten Ahmet Özlü, yeni bir vizyonla vatandaşla daha iç içe olacaklarını vurguladı.

TOKİ ile yarışmadıklarını ancak kaliteli konutta iddialı olduklarına işaret eden Özlü, düzenlediği basın toplantısında, kentte konut açığı bulunduğunu vurguladı. İmar AŞ'nin 48 milyon sermayesi olduğunu hatırlatan Özlü, şirkette huzur hakkı alan kişilerle ilgili, şunları söyledi: "Burada çalışan herkes hak ettiği ücreti alacaktır. Fazlalık varsa çıkartılacak, eksiklikte tamamlanacaktır. Ama doğru birdir. Huzur hakkı alıyor, denilen adamların sayısı normalde bir elin parmakları kadardır. 50, 100 kişi değildir. 48 milyon sermayesi olan bir şirkette yönetim ve denetimde bir elin parmakları kadar kişi huzur hakkı alıyor. Lütfen bunu büyütmeyin. Önemli olan halkın malı olan şirket batırılıyor mu? Yanlış işlere mi imza atılıyor? Ben geçmişte Emlak Bankası'nda Bölge Müdürlüğü yaptım. Gazetecilere maaşım ne kadar olsun diye sorduğumda, '10 bin TL' diye cevap vermişlerdi. Burda üç beş kişinin huzur hakkını yorumladık, gündeme taşıdık, ne olacak? Yanlış varsa üstüne gidelim. Ama lütfen hepimiz bu şehre sahip çıkalım."
Zaman


Geri Dön