19 / 04 / 2024

İMO, 15-16 Şubat tarihlerinde tüm Türkiye'de şube seçimlerini yapacak!

İMO, 15-16 Şubat tarihlerinde tüm Türkiye'de şube seçimlerini yapacak!

İNŞAAT Mühendisleri Odası 15-16 Şubat tarihlerinde tüm Türkiye'de şube seçimlerini gerçekleştirecek.nkara Şube Genel Kurulu, 15 Şubat Cumartesi günü İnşaat Mühendisleri Odası Teoman Öztürk Salonu'nda,yapılacak.



İNŞAAT Mühendisleri Odası (İMO), 15-16 Şubat tarihlerinde tüm Türkiye'de şube seçimlerini gerçekleştirecek.  Ankara  Şubesi için aday olan Çağdaş İnşaat Mühendisler grubunun sloganı ise "Direnmeye değer" İMO Ankara Şubesi Genel Kurulu için adaylığını koyan Çağdaş İnşaat Mühendisleri, "Mesleğin, meslektaşın, örgütün yok sayılmasına ve ranta, talana, yolsuzluğa karşı #direnmeyedeğer" teması ile çağrı yaptı. 

Çağrıda, "Siyasi iktidarın tüm saldırılarına karşı mühendislerin haklarını korumak, mesleğimize yönelik itibarsızlaştırma politikalarına karşı çıkmak için" aday olduklarını ifade eden Çağdaş Mühendisler tüm üyeleri kongreye davet etti. 


ODAYA SAHİP ÇIKMAK İÇİN İMO

Ankara Şube Genel Kurulu, 15 Şubat Cumartesi günü İnşaat Mühendisleri Odası Teoman Öztürk Salonu'nda, Şube Yönetim Kurulu ve Delege Seçimleri ise 16 Şubat Pazar günü Mimar Kemal ilköğretim Okulu' nda gerçekleştirilecek. 

Çağdaş inşaat Mühendisleri Yönetim Kurulu listesindeki isimler şöyle: "Selim Tulumtaş, Özer Akkuş, Lezgin Aras, Suat Ünal, Mahir Kaygusuz, Özgür Topçu, Hıdır Kamur" 


Birgün


Geri Dön