19 / 04 / 2024

İMO Diyarbakır Şubesi 21. Dönem seçim sonuçları!

İMO Diyarbakır Şubesi 21. Dönem seçim sonuçları!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Genel Kurul süreci başladı. Bu çerçevede ilk şube genel kurulları yapıldı. İMO Diyarbakır Şubesi, 21. Dönem Olağan Genel Kurulu`nu, 8-9 Şubat 2014 tarihlerinde gerçekleştirdi...




TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Genel Kurul süreci başladı. Bu çerçevede ilk şube genel kurulları yapıldı. İMO Diyarbakır Şubesi, 21. Dönem Olağan Genel Kurulu`nu, 8-9 Şubat 2014 tarihlerinde gerçekleştirdi.


İMO Diyarbakır Şubesi, Genel Kurulunu, Şube Konferans Salonu`nda gerçekleştirdi. Genel kurula, Şube Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra İMO Yönetim Kurulu Üyesi Tansel Önal, TMMOB`a bağlı Meslek Odalarının Diyarbakır şube başkanları ile çok sayıda inşaat mühendisi katıldı. 


Genel kurulda, divan seçiminden sonra tamamlanan çalışma döneminin değerlendirilmesi yapıldı. Açılış konuşmasını Turan Kapan`ın yaptığı Genel Kurulda Tansel Önal da söz aldı. 


Önal, son dönemlerde yapılan yasal düzenlemelerle birlikte birçok inşaat mühendisinin işsiz kalacağına dikkat çekerek, "İktidar bu tekelci bakış açısını değiştirmeli" dedi. Artan dinleme skandallarını da değerlendiren Önal, iktidarın korku yaratmak için dinlemeleri meşrulaştırmak istediğine dikkat çekti. 


21. dönem Genel Kurulu, 9 Şubat Pazar günü yapılan seçimle devam etti. Seçimler sonucunda yönetim kuruluna şu isimler seçildi: 


İMO Diyarbakır Şubesi seçimlerini kazananlar!


Turan Kapan, 

Sinan Tarı, 

Ferhat Demir, 

Sultan Erdemli, 

Mehmet Emin Polat, 

Nihat Noyan,

Recep Karahan. 


Geri Dön