19 / 04 / 2024

İMSİAD, KIPS Gayrimenkul Fuarı'nda temaslarda bulundu!

İMSİAD, KIPS Gayrimenkul Fuarı'nda temaslarda bulundu!

İnşaat sektöründeki, dünyanın en önemli fuarlarına geniş heyetler ile ziyaretler gerçekleştiren İMSİAD, Kuveyt International Property Show (KIPS) Gayrimenkul Fuarı´nda inceleme ve temaslarda bulundu.



İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) inşaat ve gayrimenkul alanlarında dünyanın önemli fuarlarını takip etmeye devam ediyor. Son olarak Kuveyt´de düzenlenen ‘International Property Show (KIPS) Gayrimenkul Fuarı´nda incelemelerde bulunduklarını söyleyen İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu böyle organizasyonlarla birebir istişareler yapma, dünyadaki yeni trendleri takip etme imkânlarını yakaladıklarını anlattı. Mescioğlu, “Bir dünya şehri olan Bursamızın üretimde-sanayide kendisini dünyaya kanıtladığı gibi, ürettiği konutlarla da tüm dünyaya kendisini kabul ettirebileceğine inanarak Kuveyt Gayrimenkul Fuarı´na gittik. Gördüğümüz teveccüh de bizlere Bursa´ya inanmakta ne kadar haklı olduğumuzu bir kere daha gösterdi” dedi.


BU İMZALAR ÖNEMLİDİR

Bursa´dan en çok konut alan yabancıların Kuveytli olduklarına dikkat çeken Mescioğlu “ Birçok üyemiz, önümüzdeki yıllarda ürettikleri konutları Ortadoğu´da pazarlayarak ülkemize döviz, devletimize vergi mükellefi, esnafımıza müşteri olarak dönecek olan aracı firmalarla satış anlaşmaları imzaladı. Bu imzalar, sektörümüz için önemli olduğu kadar, Bursamız ve ülkemiz için de son derece önemlidir” diye konuştu.


ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ

Bursa´yı ve sektörü dünyaya açacak çalışmalara devam edeceklerini belirten Başkan Mescioğlu “Bursa´yı ve üyelerimizi dünyaya açma çalışmalarımıza Dubai ve Kuveyt Gayrimenkul Fuarı´ndan sonra yenilerini eklemek için çalışmalarımıza şimdiden başladık. Bu çerçevede 17-19  Aralık tarihleri arasında Azerbaycan´da yapılacak ‘RecExpo Gayrimenkul Fuarı´na üyelerimiz de katılacak. Ayrıca Bursa ve İstanbul´da yapılacak fuarlara da katılım sağlayacağız” dedi.



A Gazete


Geri Dön