18 / 04 / 2024

İMSİAD üyeleri Kuzey Marmara Otoyolu projesini inceledi!

 İMSİAD üyeleri Kuzey Marmara Otoyolu projesini inceledi!

Bursa- İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği, İMSİAD üyeleri İstanbul'da yapım aşamasındaki 3'üncü köprü olarak bilinen, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'ne teknik inceleme gezisi düzenledi.



İnşaat sektörünün lokomotif firmalarını bünyesinde bulunduran İMSİAD mega projelere teknik inceleme gezileri düzenleyerek, hem üyelerinin sosyal ilişkilerini geliştirme hem de yeni inşaat teknikleri ile bilgilerini güncellemelerini amaçlayan organizasyonlarına 3'üncü köprü şantiyesi teknik gezisiyle bir yenisini ekledi. İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu başkanlığında düzenlenen ve (Yönetim Kurulu) üyelerinin hazır bulunduğu ziyarete Bursa inşaat sektörünün çok sayıda temsilcisi katıldı. Teknik gezide İMSİAD heyetine firma ve proje tanıtım sunumu Proje Kontrol Direktörü Cem Erer tarafından gerçekleştirildi. 


BU PROJEDEN BURSA DA FAYDALANACAK 


İstanbul'da yapım aşamasında olan ve iki buçuk yıl içinde tamamlanması planlanan üçüncü köprünün Türkiye'nin geleceği açısından stratejik öneme sahip olduğunu vurgulayan İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, "Yap işlet devret modeliyle hayata geçirilen Kuzey Marmara (3. Boğaz köprüsü dâhil) Otoyolu Projesi'ne gerçekleştirdiğimiz ziyarette edindiğimiz bilgilerle, bu projenin ne denli başarılı ve stratejik bir yatırım olduğunu yerinde görme fırsatı bulduk. Bu denli stratejik öneme sahip projeler yalnızca bulunduğu şehri değil ülkenin geneline olumlu etki yapacak niteliktedir. Bursa da bu projeden önemli oranda faydalanacaktır" dedi. Üye ilişkilerinin geliştirilmesi ve İMSİAD üyelerinin sosyal hayata katılımının sağlanması için mega projelere düzenledikleri böylesi teknik inceleme gezilerini sürdüreceklerini belirten Mescioğlu. "İlk olarak Bursa'da Timsah Arena gezisi ile başladığımız teknik inceleme gezileri, hem o projenin yüklenicisi olan firma ve çalışanlarına bir motivasyon oluyor hem de üyelerimizin büyük çaplı projelere özel yöntem ve tekniklerle tanışarak kazanımlar elde etmesini sağlıyor. Yine mega projelere yaptığımız bu gezilerde öğrenilen her yeni yöntem, üyelerimizin projeleri vesilesiyle Bursa inşaat sektöründe doğrudan uygulamaya giriyor. Bursa kazanıyor" diye konuştu. 


Bursa Hayat 


Geri Dön