23 / 04 / 2024

İnallar Hayat Bursa'da yükseliyor!

İnallar Hayat Bursa'da yükseliyor!

Bursa'da otomotivin güvenilir ve istikrarlı ismi İnallar, 25'inci yılını Balat'ta yapımına başladığı İnallar Hayat projesiyle taçlandırıyor.İnallar Hayat, 10 bin metrekare park alanının çevresinde konumlanan 12 blokta yaşamı kolaylaştıran yeniliklerle yük



Bursa'da otomotivin güvenilir ve istikrarlı ismi İnallar, 25'inci yılını Balat'ta yapımına başladığı İnallar Hayat projesiyle taçlandırıyor. Balat'ta 20 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen İnallar Hayat, 10 bin metrekare park alanının çevresinde konumlanan 12 blokta yaşamı kolaylaştıran yeniliklerle yükseliyor. 156 daire olarak planlanan proje, deprem yönetmeliğine uygun olarak, radye temel ve drenaj sistemi gibi detaylarla inşa ediliyor. Projede, ısı ve su yalıtımlı çelik çatı, ısı ve ses yalıtımlı doğramalar kullanılıyor. İnallar Hayat, yapı kalitesinin yanında spor ve sosyal olanaklarıyla da ilgi çekiyor.


SPOR SALONU, YÜZME HAVUZU 


500 metre tartan yürüyüş parkuru, kafe, dinlenme ve okuma alanları, 0-6 yaş oyun odası, 7 yaş üzeri oyun odası, fitness alanı, açık ve kapalı yoga ve pilates stüdyoları, kapalı basketbol/futbol sahası, squash kortu, buhar odaları, yüzme havuzu projede yer alan aktivitelerden bazılarını oluşturuyor. Daha konforlu bir hayat vaat eden İnallar Hayat'ta, site girişinde bir lobi alanı, her daire için 2 araçlık kapalı otopark, otoparktan katlara asansörle direkt ulaşım, katlarda çöp şutları, daire içinde kontrol edilebilen yerden ısıtma tesisatı ve jeneratör bulunuyor. 

Örnek dairesi satış ofisinin içerisinde yer alan inallar Hayat projesi, lansman haftasında projenin yüzde 15'lik bölümünün satışıyla da emlak sektöründe dikkatleri üzerine çekiyor. 


Bursa Hakimiyet


Geri Dön