19 / 04 / 2024

İnanç Kabadayı kimdir?

İnanç Kabadayı kimdir?

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı kimdir? İnanç Kabadayı'nın eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde. İşte İnanç Kabadayı ve EgeYapı Group...



İnanç Kabadayı kimdir?

İnanç Kabadayı, 1974 İstanbul doğumlu. Lise eğitimini Kadıköy Anadolu Lisesi'nde tamamlayan İnanç Kabadayı, bugün Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı. 

 

İnşaat sektörünün genç patronlarından biri olan İnanç Kabadayı, 1996 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nden mezun oldu. İnanç Kabadayı'nın ilk iş deneyimi ise, Atlas İnşaat'ta proje müdürü ve koordinatörü olarak çalışmak.

 

İnanç Kabadayı, 2000 yılında kendi şirketi Egeyapı Group'u kurdu.Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, evli ve 2 çocuk babası.

 

EgeYapı Group projeleri..

EgeYapı Group ile Abdi İbrahim Merkez Ofisi, Jureyik Alışveriş Merkezi ve Rezidans, Valide Sultan Rezidans ve Restorasyonu, Orion Park Rezidans ve Konutları, Şifasuyu Konakları, Sev İlkokul Kampüsü, Dedeman Hotel Renovasyonu, Demsa Merkez Ofisi, Panorama Villaları, Nurol Villaları, İz Tetra projeleri hayata geçirildi.

 

 

Ege Plaza

Batışehir

Batışehir Premium

İz Park

İz Tower

Kartal Pega

 

 

 

 

İnanç Kabadayı: Mevcut projelerimizle yola devam edeceğiz!
İnanç Kabadayı: Yeni projelerimizi Arap fonlarla yapacağız!
Kartal’ın gelişimi masaya yatırılıyor!

 


Geri Dön