29 / 03 / 2024

İnanlar Engellileri Bilgilendirme Platformu düzenliyor!

İnanlar Engellileri Bilgilendirme Platformu düzenliyor!

Gayrimenkul sektöründe uyguladığı %100 müşteri memnuniyeti odaklıbakış açısını, son yıllardaatağakalktığı otomotiv sektörüne de uygulamayıamaçlayan İnanlar, bu hedefe yönelik çalışmalarının ilkini engelliler haftasına özel bilgilendirme platformu ile başl



İnanlar Otomotiv 1. Engellileri Bilgilendirme Platformu;İnanlar Otomotiv, İnanlar2 ve İnanlar Sigorta  ile 11 Mayıs Pazartesi günü Yenibosnaİnanlar Renault Plaza’da  gerçekleştirildi. 


İnanlar Otomotiv'in sosyal sorumluluk bilinci ile düzenlenen etkinlikte,

uzman konuklarengelli vatandaşları otomotivde kendilerine özel yasal muafiyet, avantaj ve zorunluluklarla ilgili detaylı olarak bilgilendirdi. 


Bu yıl ilki düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan“Engellileri Bilgilendirme Platformu”na; Türkiye Sakatlar Derneği Genel Sekreteri, Türkiye Sakatlar Derneği Fatih ve Gaziosmanpaşa Dernek Başkanları veüyeleri katıldı. 

Ayrıca Renault Tüketici Finansmanı, Vakıfbank, İş Bankası, İnanlar Otomotiv ve  İnanlar Sigorta yetkilileri de bu anlamlı aktivitede yer aldılar.


Araç alım sürecinde finanstan sigortaya kadar olan her aşama, konusunun uzmanları tarafından anlatıldı. Engelli vatandaşların tüm sorularına cevap bulduğu etkinlikte; engellilik durumuna göre araçlara hangi donanımların yaptırması gerektiği, engelliler için yasal zorunlulukların neler olduğu gibibirçok merak edilen konu ele alındı, detayları ile açıklandı. 


Engellileri Bilgilendirme Platformu'nun yanı sıra İnanlar Otomotiv yöneticileri engellilere yönelik yeni organizasyonlar ve hizmetler planlıyor.Mail yoluyla düzenli bilgilendirme yaparak, etkinlikleri anında paylaşacak olan İnanlar Otomotiv, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya ve her zaman onların yanında olmaya devam edecek.


Geri Dön