19 / 04 / 2024

İnanlar İnşaat, 200 milyon dolarlık 3 proje için harekete geçti

İnanlar İnşaat, 200 milyon dolarlık 3 proje için harekete geçti

İnanlar İnşaatın Feriköyde yaptığı Terrace Ferinin % 40ı satışa çıkar çıkmaz satıldı. Yönetim Kurulu Başkanı İnan, 200 milyon dolarlık 3 proje için harekete geçti



İnanlar İnşaatın satışa çıkar çakmaz yüzde 40ı satılan Terrace Feri projesinin başarısı yeni projelerin çıkışını öne aldırdı. İstanbulun göbeği Feriköyde 2 dönüm arazi üzerine yapılan Terrace Ferinin büyük talep gördüğünü belirten İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, 1+0 ve 4+1 büyüklüğünde olan dairelerin metrekare fiyatlarının 4 bin 500 liradan başladığını söyledi. Terrace Fulyadan sonra şehir merkezindeki ikinci projeye Feriköyde başladıklarını söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, projenin Feriköy Spor Tesislerinin yanında, Nişantaşı, Beyoğlu ve Taksime yakın mesafede 90 konut ve 3 ticari bölümden oluştuğunu söyledi. Terrace Feri projesinin 13 bin 481 metrekarelik inşaat alanı üzerinde 2 bloktan oluştuğunu belirten İnan, projenin Mayıs 2012de teslim edileceğini belirtti.

Yeni projeler için de harekete geçtiklerini söyleyen İnan, Haramidere, Atakent ve Kartalda 200 milyon dolar yatırımla 3 yeni projeye başlayacaklarını vurguladı. İnan, bin 660 konutu Eylül ayında satışa çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Projelerden ilkinin Haramiderede Torium Alışveriş Merkezinin arkasındaki 20 dönümlük arazide gerçekleştirilecek karma kullanımlı bir proje olacağını belirten İnan Projenin ruhsatını aldık. Teras Mixed adını alacak projede 1.100 konut, ofis altyapısıyla sunulacak. 6 bloktan oluşan projede konutların yanı sıra projeye hizmet verecek 5 bin metrekare kiralanabilir alanlı bir alışveriş merkezi, apart dairelerden oluşan bir konaklama tesisi ve sosyal alanlar da yer alacak dedi.

Kartala Aslıbahçe yapılıyor

Arazi kotunun yüksekliğinden yararlanıldığı için evlerin deniz manzaralı olacağını söyleyen İnan, B plus gelir grubuna hitap edecek projede dairelerin 1+0dan 4+1e kadar geniş seçenekler sunacağını açıkladı. Eylülde satışa çıkaracakları ikinci projenin Teras Tema adında Atakentte 450 konutluk proje olduğunu söyleyen İnan, şöyle devam etti: Projenin bu adı almasının nedeni ise aynı bölgedeki Mesa, Özsaya İnşaat ve  TOKİ  işbirliğiyle başlatılan Temapark projesinin hemen yakınında yer alması. Kartal Uğurmumcudaki 110 konutluk Aslıbahçe projemizde ise bölgenin en lüks ve iddialı projesini hayata geçireceğiz. Kartal ve Seyrantepe gibi bölgelerde 6-7 arsamız daha var, 2012 yılında değerlendireceğiz.

TERRACE FERİ

İstanbulun yeni trendi olacak

İnan, Türkiyenin dünyadaki gayrimenkul sektöründe 2. sırada yer aldığını belirterek İstanbulun, Kanal İstanbul projeleriyle Dünya Başkenti olmaya aday bir kent olduğunu hatırlattı. İnan, İstanbulun ruhuna ve yeni yaşam beklentilerine yönelik projeleri hayata geçirdiklerini, Terrace Ferinin de hem kentin merkezinde olmasıyla dinamizmi, hem de içindeki bahçesi ve dinlenme alanlarıyla huzuru ve dinginliği sunmasıyla İstanbulun yeni trendi olmaya aday olduğunu belirtti. İnan, Terrace Ferinin İstanbulun tarihi semti ve yeni yaşam merkezinin sunduğu özel bir proje olduğunun altını çizdi.
Star/İbrahim Acar


Geri Dön