27 / 04 / 2024

İnanlar İnşaat 3. Yapı Ligi 'nde şampiyon oldu!

İnanlar İnşaat 3. Yapı Ligi 'nde şampiyon oldu!

3. Yapı Ligi"nde yapılan şampiyonluk maçında İnanlar İnşaat, çağberk"le yaptığı maçı 9-2 kazanarak şampiyon oldu. şžampiyonluk maçı öncesinde yapılan dostluk maçına futbolcu Ümit Davala ve Saffet"in yanı sıra yönetim kurulu başkanları da katıldı



3. Yapı Ligi"nde yapılan şampiyonluk maçında İnanlar İnşaat, çağberk"le yaptığı maçı 9-2 kazanarak şampiyon oldu. Mehter Takımı marşları eşliğinde başlayan 3. Yapı Ligi İstanbul şampiyonluk maçı öncesinde, futbolcu Ümit Davala ve Saffet"in yanı sıra Serdar İnan, şžükrü çakırgöz, Arcan Güner, Erhan Yorgancı, İsmail Belgin, Onur Özdemir ve Alper Güvenç"inde bulunduğu firma yöneticileri ve yönetim kurulu başkanları katıldı.
de bulunduğu dostluk maçında firma yöneticileri sahaya çıktı. Ümraniye Haldun Alagaş Spor Kompleksi'nde gerçekleşen maçın ardından şampiyonluk kupasını veren Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, ligin maçlarının çok keyifli geçtiğini belirterek katılımcıları kutladı ve seneye ˜Süper Lig" yapacaklarını söyledi.
Yapı Ligi"nin şžampiyonu İnanlar"ın Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan ise yaptığı açıklamada, œİnandık ve başardık dedi. Katılan tüm takımları kutlayan İnan, seneye Yapı Ligi"ni farklı bir platforma taşıyacaklarını sözlerine ekledi. İnan, œşžampiyon olan İnanlar Futbol Takımı, ortağımız olan 32 Group"un sahibi olduğu İsviçre'nin birinci lig takımlarından Servette ile Ocak ayında Antalya'da maç yapacak dedi.
Yapı Ligi'nin kurucu başkanı Serdar Doğru ise güzel bir şampiyona geçirdiklerini, Yapı Ligi"nin çok ilgi gördüğünü ve 2011"de katılımcı firma sayısının artacağını belirtti.

Basında yer alan diğer haberler:

İnşaat sektörünün futbol turnuvasını İnanlar kazandı  

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren müteahhit ve inşaat malzemecisi şirketlerin yer aldığı 3. Yapı Ligi İstanbul"un şampiyonu İnanlar İnşaat oldu.

3. Yapı Ligi şžampiyonluk maçını İnanlar, çağberk"i 9-2 mağlup ederek kazandı. şžampiyonluk Maçı öncesinde, aralarında Ümit Davala ve Saffet"in de bulunduğu dostluk maçında firma yöneticileri sahaya çıktı. Maçın ardından şampiyonluk kupasını Teknik Yapı Başkanı Nazmi Durbakayım verdi. Durbakayım, ligin maçlarının çok keyifli geçtiğini belirterek, seneye süper lig yapacaklarını söyledi. İnanlar"ın Başkanı Serdar İnan da katılan takımları kutlayarak,  İnanlar"ın ortağı 32Group"un sahibi olduğu İsviçre"nin Birinci Lig takımlarından Servette ile seneye Antalya"da maç yapacağını belirtti.  
Star


Geri Dön