26 / 04 / 2024

İnanlar İnşaat'tan Terrace Bahçe'de metrekaresi 3 bin TL!

İnanlar İnşaat'tan Terrace Bahçe'de metrekaresi 3 bin TL!

İnşaat sektöründe 45'inci yılını dolduran İnanlar İnşaat, yeni projesi Terrace Bahçe'yi satışa çıkarıyor



İnanlar İnşaat'ın İstanbul'un gözde yerleşim merkezlerinden Sarıyer'de Ocak 2010'da temelini attığı Terrace Bahçe, hem şehir merkezine yakınlığı, hem doğanın içinde yer alması hem de mimari özellikleriyle alışılan Terrace keyfini Sarıyer'e taşıyacak.

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, Terrace keyfini Sarıyer'e taşımak hedefiyle yola çıktıklarını, bu nedenle Terrace Bahçe projesinde de yüksek mimar Adnan Kazmaoğlu ve ekibi ile çalıştıklarını söyledi. Toplam 4 bin 90 metrekare arsa üzerine inşa edilecek Terrace Bahçe'nin inşaat alanının 14 bin 326 metrekare olduğunu ifade eden İnan, üç blok 76 daireden oluşan projede, büyüklükleri 56 ile 211 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 14 tipte daire bulunduğunu ifade etti.

Terrace Bahçe'nin B, B+ ve A gelir grubunu hedef alarak projelendirildiğini ifade eden İnan, projenin İstanbul'un iş merkezi olarak kabul edilen Levent - Maslak hattına ve Koç Üniversitesi'ne yakınlığı nedeniyle şimdiden ilgi çektiğini söyledi. Terrace Bahçe projesinin 2010 sonu, 2011 yılı başı gibi tamamlanacağını ifade eden Serdar İnan, ortalama metrekare fiyatının 3 bin - 3 bin 500 TL'de arasında olacağını söyledi.

Yapı taşıyıcı sistemi betonarme perde ve kolonlardan oluşan Terrace Bahçe, radye jeneral temel sistemi ile inşa ediliyor. Terrace Bahçe dış cephesinde, mimari projeye uygun renk ve dokuda ısı yalıtım köprülü PVC ve compact laminat kaplama cephe, doğrama sistemleri ile ısı ve ses izolasyonu özelliklerine sahip konfor ısı cam kullanılacak. Terrace Bahçe'de, yüzme havuzu ve güneşlenme terasının yanı sıra, fitness center ve sauna bulunuyor. Peyzaj düzenlemeleri ve bahçe aydınlatmaları projeye uygun olarak tamamlanacak. Terrace Bahçe'de bulunan otomatik bahçe sulama sistemi ve kirli suyun arıtılarak yağmur suyuna verileceği bir arıtma tesisi de yer alacak.

0212 215 50 30  
www.inanlarinsaat.com.tr

İlgili haber

Sarıyer Terrace Bahçe satışa çıkıyor!


Geri Dön