16 / 04 / 2024

İnanlar Terrace Hayat fiyatları ne kadar?

İnanlar Terrace Hayat fiyatları ne kadar?

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Hayat

12 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yaşama geçirilen İnanlar Terrace Hayat fiyatları ne kadar sorusuna yanıt olarak 525 bin TL'den deniliyor. Projede satışlar devam ediyor...



Lokasyon olarak İstanbul Avrupa yakası Sarıyer-Zekeriyaköy'de inşa edilen İnanlar  Terrace Hayat  fiyatları ne kadar sorusuna yant vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


Sosyal donatı alanları arasında; otopark, güvenlik, sauna, fitness center, güneşlenme terası, açık yüme havuzu bulunan Terrace Hayat Evleri'nde banka kredisi kullanmak mümkün. 


Toplam 12 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Terrace Hayat Zekeriyaköy projesinde 2 oda 1 salon bahçe-çatı dubleksi ve 3 oda 1 salon tripleks konut tipleri mevcut. 


Satış sürecinin devam ettiği İnanlar Terrace Hayat fiyatları ne kadar sorusuna 525 bin TL'den başlıyor yanıtı veriliyor. Proje,  İnanlar İnşaat  imzasıyla yaşama geçiriliyor. 


Zekeriyaköy Terrace Hayat projesinde yer alan daireler 2015 yılının Aralık ayında teslim edilecek. 90 adet daireden oluşan projede yer alan daireler 105 metrekare ile 145 metrekare arasında alanlara sahip. 


Telefon: 0212 215 5454 

Web: http://www.terracehayat.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön