23 / 04 / 2024

İnanlar Terrace Mix Konutları telefon!

İnanlar Terrace Mix Konutları telefon!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Mix

İstanbul Esenyurt'ta hayata geçen Terrace Mix Evleri projesi 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede aylık 1150 TL taksitle dayalı döşeli evlere sahip olunabiliyor. Terrace Mix Konutları telefon bilgisi haberimizde yer alıyor...



Terrace Mix Konutları Esenyurt'ta yükseliyor. Daire satışları devam eden projedeki daireler dayalı döşeli olarak teslim ediliyor. 


İnanlar  Terrace Mix  konutları telefon numarası 444 2 002. Terrace Mix projesi  İnanlar İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Proje dahilinde toplam 945 konut bulunuyor. 


İnanlar Terrace Mix projesideki daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Dairelerin büyüklükleri minimum 34, maksimum ise 230 metrekare alan olarak dizayn edildi.


Esenyurt Terrace Mix Konutları'nda home office daire seçenekleri de yer alıyor. Modern dizaynıyla verimli çalışma ortamları sunan İnanlar İnşaat ayda 1150 TL taksitle daire sahibi olma imkanı sağlıyor.


20 bin metrekare alan üzerine yayılan Terrace Mix Esenyurt projesi E-5'e ve TEM Otoyolu'na yakınlığı ile dikkat çekiyor. Ayrıca havalimanına ve metrobüse de yakın konumda bulunuyor.


Esenyurt İnanlar Terrace Mix projesindeki stüdyo dairelerin fiyatları 130 bin lira ile 160 bin lira arasında değişiyor. 1 oda 1 salon daireler 210 bin TL, 2 oda 1 salon daireler 325 bin TL'den satışa sunuluyor.


İnanlar Terrace Mix nerede?

Adres: Namık Kemal Mahallesi Kiler Caddesi No:67 Esenyurt/İstanbul


Terrace Mix iletişim

Telefon: 444 2 002

Web: www.terracemix.com

Merve Sinop/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön