29 / 03 / 2024

İncek Dünyası'nın yüzde 90'ı satıldı!

İncek Dünyası'nın yüzde 90'ı satıldı!

Sinpaş GYO'nun Ankara'daki İncek Dünyası projesinde 900 konuttan yüzde 90'ının satıldığı belirtilirken, Genel Müdür Seba Gacemer, "İncek Life öyle başarılı oldu ki, İncek Dünyası'nın diğer bölümlerinde satışlarımızı bir hayli kolaylaştırdı" dedi.



Ankara'da gerçekleştirdiği projelerle konut sektöründe yeni bir çığır açan Sinpaş, gördüğü talep üzerine yeni projeler hazırladı. 


Sinpaş GYO'nun Ankara'daki İncek Dünyası projesinde geliştirilen 900 konuttan yüzde 90'ının satıldığını belirten Genel Müdür Seba Gacemer, "Satışlan ve teslimi tamamlanan İncek Life etabını görenler zaten hiç tereddütsüz lncek Blue ve Green'den seçim yapıyor. İncek Life öyle başarılı oldu ki, İncek Dünyası'nın diğer bölümlerinde satışlarımızı bir hayli kolaylaştırdı" dedi. 


Gacemer, lncek Dünyası'nın Ankara'da şehir hayatının stresinden bunalan ve huzurlu bir hayatın özlemini çekenlere dengeli yaşamın kapılarını açtığını belirterek; "çocukların özgürce oynayabileceği, anne babaların keyifle vakit geçirebileceği, kendine özgü mahalle yapısıyla, zengin spor ve sosyal alanlara sahip İncek Dünyası'yla Ankara'nın havasını değiştiriyoruz" dedi.


Star Ankara


Geri Dön