29 / 03 / 2024

İncek Green Çayyolu şehir manzarasına hakim inşa ediliyor!

İncek Green Çayyolu şehir manzarasına hakim inşa ediliyor!

SİNPAŞ GYO'nun yoğun ilgi gören yenilikçi projelerinden İncek Dünyası'nm son halkası İncek Green, Ankara ile buluşmaya hazırlanıyor. proje, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşuyor.



SİNPAŞ GYO'nun yoğun ilgi gören yenilikçi projelerinden İncek Dünyası'nm son halkası İncek Green,  Ankara  ile buluşmaya hazırlanıyor. Yeşil ve mavinin mükemmel uyumunun ilham verdiği İncek Dünyası'nm en kıymetli noktasında konumlanan İncek Green, içinde bulunduğu yemyeşil dokuyu ve huzur veren doğal peyzajı, binanın çatısına kadar taşıyor. İncek Green, aileler için tasarlanan 2+1 ve 3+1 daireleriyle konforlu yaşam seçenekleri sunuyor. 


AİLELER İÇİN GENİŞ BALKONLAR, EŞSİZ BİR MANZARAYA AÇILIYOR

Ankara'da şehrin stresinden uzak, doğayla iç içe huzurlu bir yaşam olanağı sunan İncek Green, İncek Life'm muhteşem peyzajına ve şehir manzarasına hakim. Projede Ankaralıların balkon sevgisi ve her mevsim peyzajın keyfini çıkarmaları düşüncesiyle, cam bölmelerle kapatılıp kış bahçelerine de dönüştürülebilen geniş balkonlar geliştirildi. Bir yanda İncek Life'm 86 bin metrekarelik peyzaj alanına, diğer yanda Çayyolu şehir manzarasına hakim konumda yer alan İncek Green, zengin bitki örtüsüyle tertemiz ve doğal bir ortamda keyifli bir yaşam vaat ediyor. İncek Green'de, diğer etaplarda büyük beğeni toplayarak hızla tükenen 2+1 ve 3+1 dairelere yer veriliyor. Ayrıca projede sınırlı sayıda, Ankaralıların çok seveceği 2+1 dublex loft daireler de var. 


Anadolu Gazetesi


Geri Dön