25 / 04 / 2024

İncek Life 'ın yüzde 89'u tamamlandı: 439 bin liraya 2+1!

İncek Life 'ın yüzde 89'u tamamlandı: 439 bin liraya 2+1!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: İncek Life

Yeşil ve mavinin dengesinden ilham alarak geliştirilen ve ‘mutluluğun formülü dengeli yaşam’ anlayışını Ankaralılarla buluşturmaya hazırlanan İncek Life’ın, hızla devam eden kaba yapı inşasının yüzde 89’u tamamlandı.




Sinpaş GYO’nun Ankaralıları farklı bir yaşam anlayışıyla tanıştıracak olan  İncek Life  projesi, hızla yükseliyor. Yeşil ve mavinin dengesinden ilham alarak geliştirilen ve  ‘mutluluğun formülü dengeli yaşam’ anlayışını Ankaralılarla buluşturmaya hazırlanan İncek Life’ın, hızla devam eden kaba yapı inşasının yüzde 89’u tamamlandı. 2012’nin Nisan ayında satışa sunulan ve şimdiye kadar yüzde 80’i satılan projenin teslimlerine 2014 yılı yazında başlanacak. 


150 dönüm arazi üzerinde yüzde 70’i yeşil alan ve su ile projelendirilen ve birbirinin manzarasını kesmeyen konut tasarımı sayesinde peyzajın tüm konutlardan rahatlıkla görülebileceği İncek Life, sahip olduğu özelliklerle bugüne dek Ankara’da yapılmış konut projelerinden farklılaşıyor. Yapımı hızla devam eden İncek Life projesinde, hafriyatın yüzde 86’sı yapıldı. Kaba yapı inşaatının yüzde 89’u tamamlanan ve şimdiye kadar yaklaşık 96 bin metreküp beton dökülen projede 12 bin 500 ton demir kullanılacak. Projenin inşaatında 56’sı  mimar ve mühendis olmak üzere yaklaşık 682 kişi çalışıyor. 


1+1’ler tükendi…

Nisan 2012’de satışa sunulan ve 9 günde 1+1’lerin tamamının tükendiği İncek Life’ın yüzde 80’i satıldı. Proje, 2014 yılının yazında teslim edilecek ve yaşam başlayacak.


Dengeli yaşam için İncek Life’ta seçenek çok!

Doğal ortamda yüzülebilir biyolojik gölü, tematik bahçeleri, yogadan golfe uzanan açık ve kapalı zengin spor alanları, fitness merkezi ve kapalı yüzme havuzu ile Ankara’ya yepyeni bir yaşam getirmeyi hedefleyen İncek Life, 5 farklı blok ve 2 farklı villa seçeneğiyle İncek Life zengin bir yaşam yelpazesi sunuyor. Projede 1+1 74 metrekare daireden, 5+1 451 metrekare villaya kadar 22 farklı metrekarede ev seçeneği bulunuyor. Çocukların uçurtma uçurması için planlanmış Yeşil Meydan, konser ve etkinlikler için ayrılmış Adrenalin Arena, hobi, el işi ve sanat aktiviteleri için düzenlenmiş İncek Atölye, ailecek keyif için piknik ve barbekü alanları ile açık havada spor keyfi için tenis kortu, İncek Life sakinlerine zengin sosyal yaşam imkanları sunuyor.


Sinpaş GYO kalitesiyle Ankara’da ev sahibi olmak bu kadar kolay olur… 

 “Evde mutluluk böyle olur” diyen Sinpaş GYO, ödeme planlarıyla da mutlu ediyor. Fiyat aralıkları, KDV dahil, 439 bin 877 TL ile 2 milyon 504 bin TL arasında değişen İncek Life’da, vade farksız yüzde 20 peşin, 1 yıl sonra yüzde 20 ara ödeme ve kalan bakiyeyi de 72 ay sıfır faizli banka kredisiyle ödeyerek ev sahibi olmak mümkün. 548 konuttan oluşan İncek Life, 5 farklı blok ve 2 farklı villa seçeneğiyle zengin bir yaşam yelpazesi sunuyor. Projede 1+1 74 metrekare daireden, 5+1 451 metrekare villaya kadar 22 farklı metrekarede ev seçeneği bulunuyor.

 


Bahçeşehir Koleji İncek Life’ta

Sinpaş GYO Türkiye’nin güvenilir markalarıyla işbirliğini İncek Life’ta da sürdürüyor. Eğitim kalitesi ve uzman kadrosuyla Türkiye’nin en büyük eğitim kurumlarından biri olan Bahçeşehir Koleji, anaokulu ve ilköğretim okullarıyla  Ankara  İncek Life projesinin içinde yer alıyor. 12 bin metrekarelik bir kampüse kurulacak olan Bahçeşehir Koleji’nde kayıtlar devam ederken eğitim, 2013-2014 öğretim yılında başlıyor. Kişiye özgü öğretim modeline göre tasarlanan sınıflar, tablet dersliği, interaktif öğrenme istasyonlarının yer alacağı çocuk bilim müzesi, farklı öğrenme modellerine göre tasarlanan kütüphane, fen ve matematik laboratuarları, müzik atölyesi, yüzme havuzu, spor salonu, konferans salonu, yemekhane ve sergi holü yer alırken, anaokulu ve ilköğretim bölümleriyle hizmet verecek olan okul kampüsünde toplam 600 öğrenciye dünya standartlarında eğitim verilecek. 



Telefon: 444 1 440

Web Adresi: www.inceklife.com



projeye sor



Geri Dön