26 / 04 / 2024

İncek Loft Ankara evleri iletişim!

İncek Loft Ankara evleri iletişim!

Firma: Akfen İnşaat

Proje: İncek Loft

İncek Loft evlerinde fiyatlar 236 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile 120 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanıyor. İncek Loft Ankara evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor.



Teslimlerinin 2016 yılının Nisan ayında yapılması öngörülen  İncek Loft  projesindeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 6.5 oda 1 salon şeklinde konumlandırılıyor.


İncek Loft Konutları projesi  Akfen İnşaat  tarafından inşa ediliyor. Ankara'nın Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi'nde hayata geçirilen proje 1.199 adet daire ve 44 ticari birimden oluşuyor. İncek Loft  Ankara  evleri iletişim bilgileri haberimizin devamında mevcut.


İncek Loft Ankara projesi 108 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projenin sosyal donatı alanları arasında çocuk oyun parkı, organik bahçe, sinema salonu, yürüyüş yolu, bahçeler, kapalı havuz, çocukların at binmeyi öğrenebilecekleri pony club, hobi atölyesi, gözlem evi, parti evi, fitness merkezi, alışveriş kanyonu ve spor sahalarının bulunması planlanıyor.


Eski bir taş ocağı olan proje sahasında yükselen İncek Loft "alışveriş ve gezinti vadisi” olarak adlandırılan, açık, yarı-açık ve kapalı alanlar olarak düzenlendi. Projede yer alan yüksek evler 20 ve 30 katlı olmak üzere toplam 6 adet yüksek blok, yeşil alanlara ağırlık verilen teras evler 6-9 katlı ve 7 blok, Ankara evleri ise 11 adet 4-7 katlı olarak inşa ediliyor.


İncek Loft Ankara evleri iletişim!

Adres: Hacılar mahallesi 986/1 sokak 1/1 İncek / Gölbaşı / ANKARA


Akfen İncek Loft satış ofisi!

Telefon: 444 83 38

Web: www.incekloft.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön