20 / 04 / 2024

İncek Loft projesi fiyatları ne kadar?

İncek Loft projesi fiyatları ne kadar?

Firma: Akfen İnşaat

Proje: İncek Loft

Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen İncek Loft projesinde satış süreci devam ediyor. Projede 1.199 tane daire ve 44 tane ticari birim bulunuyor. Peki İncek Loft projesi fiyatları ne kadar?



"İncek Loft projesi fiyatları ne kadar?" sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim.  Akfen İnşaat  imzası ile hayata geçirilen proje Ankara'da yükseliyor. 


İncek Loft projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 6.5 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.


İncek Loft projesinde teslimler 2016 yılının Nisan ayında gerçekleşecek. Projede 1.199 tane daire ve 44 tane ticari birim yer alıyor. 


108 bin metrekare alan üzerinde yükselen  İncek Loft  projesi içerisinde sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, dinlenme alanları bulunuyor.


İncek Loft projesi ödeme planı kapsamında toplam daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel için banka kredisi ile 120 aya kadar vade yapılıyor. 


İncek Loft projesi fiyatları ne kadar?

İncek Loft projesi fiyatları 236 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Fiyat listesi hakkında daha detaylı bilgi almak için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz.


İncek Loft iletişim

Telefon: 444 83 38

Web: www.incekloft.com.tr

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com




projeye sor



Geri Dön