26 / 04 / 2024

İncek Loft'ta Alışveriş Kanyonu kiraya açıldı!

İncek Loft'ta Alışveriş Kanyonu kiraya açıldı!

Ankara Incek'te Akfen inşaat tarafından gerçekleştirilen incek Loft projesinde yaşam 30 Haziran'da başlıyor. incek Loft projesinin içinde yer alan Alışveriş Kanyonu'nda bulunan mağazalar kira tekliflerine de açıldı.



Tabanlıoğlu Mimarlık imzasıyla yükselen projede bir çok önemli marka aynı çatı altında toplanıyor. Bölge halkının ihtiyaçlarına da cevap verecek olan projede bir ilk olan gözlem evi, cep sineması, parti evi, hobi atölyesi, çocuk oyun parkı gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 42 ticari alandan oluşan Alışveriş Kanyonu ise site halkına hizmet vereceği gibi site dışından gelen misafirlerin de hizmetine de açık olacak. 


Taraf


Haber Hürses Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



Akfen İnşaat'ın konut markası Loft'un imzasını taşıyan "incek Loft" projesinde yaşam başlıyor.Şirketten yapılan açıklamaya göre,  Ankara  incek'te Akfen inşaat güvencesiyle yükselen İncek Loft'ta yaşam 30 Haziran'da başlayacak. Uluslararası ödüllere sahip Tabanlıoğlu Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen incek Loft, içerisinde yer alan "Alışveriş Kanyonu" ile bölgeyi cazibe merkezi haline getiriyor. Önemli markaların aynı çatı altında toplanacağı, sosyal yaşama da kalite kazandıracak ticari alan, bölge halkının da ihtiyaçlarına cevap verecek.Ankara'yı sadece yaşam değil, aynı zamanda yatırım merkezi olarak da yükselten projenin en önemli yanlarından biri olan Alışveriş Kanyonu, kira tekliflerine açıldı. Yatırımcılar en geç 15 Temmuz akşamına kadar teklif şartnamesini tanıtım ofislerinden temin edebilecek.Bu arada incek Loft'ta Ankara'da bir ilk olan gözlem evi, cep sineması, parti evi, hobi atölyesi, çocuk oyun parkı gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 42 ticari alandan oluşan Alışveriş Kanyonu ise site halkına hizmet vereceği gibi site dışından gelen misafirlerin hizmetine de açık olacak. 108 bin metrekarelik arsa üzerine inşa edilen, 1 +1 'den 6,5+1 'e kadar 71 metrekare ile 562 metrekare arasında farklı tip ve büyüklükte bin 199 konuttan oluşan incek Loft'ta, 2 kilometre uzunluğunda yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları gibi geniş spor alanları da yer alıyor. 


Hürses




Haber Milat Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



AKFEN İnşaat'ın konut markası Loft'ıın imzasını taşıyan "İncek Loft" projesinde yasam başlıyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Ankara İncek'te Akfen İnşaat güvencesiyle yükselen İncek Loft'ta yaşam 30 Haziran'da başlayacak. Uluslararası ödüllere sahip Tabanlıoğlu Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen İncek Loft, içerisinde yer alan "Alışveriş Kanyonu" ile bölgeyi cazibe merkezi haline getiriyor. Önemli markaların aynı çatı altında toplanacağı, sosyal yaşama da kalite kazandıracak ticari alan, bölge halkının da ihtiyaçlarına cevap verecek. Ankara'yı sadece yaşam değil, aynı zamanda yatırım merkezi olarak da yükselten projenin en önemli yanlarından biri olan Alışveriş Kanyonu, kira tekliflerine açıldı. Yatırımcılar en geç 15 Temmuz akşamına kadar teklif şartnamesini tanıtım ofislerinden temin edebilecek. 



Milat


Geri Dön