24 / 04 / 2024

İncesu Şeyhşaban’da yol çalışması yapılıyor!

İncesu Şeyhşaban’da yol çalışması yapılıyor!

Kayseri İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, 1 Nisan' dan itibaren Belediye' ye mahalle olarak bağlanan yerleşim yerlerine yönelik projeler geliştirerek hizmetlere devam edeceklerini ifade etti...




Kayseri İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, 1 Nisan'dan itibaren Belediyeye mahalle olarak bağlanan yerleşim yerlerine yönelik projeler geliştirerek hizmetlere devam edeceklerini bildirdi.


2014 yerel seçimlerin tamamlanmasının hemen ardından 3. döneminde hizmete başlayan İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, yeni projeler ve çalışmalar için hızlı bir giriş yaptı. 1 Nisan itibariyle mahalle olarak bağlanan 7 köyün talepleri için çalışmalarını başlatan İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, Şeyhşaban’da yapılan çalışmaları incelemek ve bilgi almak için Şeyhşaban Mahallesi'ne gitti. Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, burada yaptığı açıklamada, “Belediyemize mahalle olarak bağlanan Şeyhşaban köyünde eski yerleşim yeri ile yeni yerleşim yeri arasındaki mevcut arazi yolunun, 12 metre genişletilip ıslah edilmesi vatandaşlarımız tarafından talep edildi. Buradaki mahalle halkının tarım ve hayvancılıkla uğraşmaları nedeniyle yaylalara göçmeleri esnasında kullandıkları bu yolu, nizami bir şekle getirilmesi çalışmaları Belediyemiz Fen İşleri tarafından devam ediyor. Cumartesi, Pazar demeden hedeflerimizi gerçekleştirmek için gayret gösteriyoruz. Toplam bu yolun uzunluğu 12 kilometre, bir haftalık çalışma sonrası vatandaşlarımızın çok rahat bir şekilde yaylalarına tarım alanlarına ulaşımını sağlayan bu yolun ıslah çalışmaları tamamlanacak. Diğer mahalle olarak bağlanan köylerimizdeki vatandaşlarımızın taleplerini de hızlı bir şekilde yerine getirerek, vatandaşlarımızın günlük hayatlarını kolaylaştıracağımız projeleri hızlı bir şekilde hayata geçirmeye çalışacağız. Emeği geçen Fen İşlerindeki arkadaşlarımıza da teşekkür ederim. Şeyhşaban’lı vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun'' dedi.



Milliyet


Geri Dön