24 / 04 / 2024

İncipalas'ta 6 bin TL peşinatla! Teslimler 6 ay sonra!

İncipalas'ta 6 bin TL peşinatla! Teslimler 6 ay sonra!

Firma: GRD İnşaat

Proje: İnci Palas

GRD İnşaat, teslimlerine 6 ay kala İnci Palas projesinde yeni bir kampanya başlattı. Sınırlı sayıdaki dairelere için 6 bin TL peşinatla ev sahibi olmak mümkün



GRD İnşaat, teslimine 6 ay kalan Grd  İnci Palas  projesinde 69 metrekarelik 1+1 daireler icin büyük bir kampanya başlattı. Sınırlı sayıda daire için geçerli olan kampanyada, 6 bin TL peşinat ve ayda sadece 1.225 TL ödeyerek daire sahibi olmak mümkün.

 

İstanbul'un en hızlı gelişen bölgesi Esenyurt'ta yapımına devam edilen GRD İnci Palas projesi 10 katlı tek blokta 48 lüks daire ve 6 adet mağazadan oluşuyor.


Haramire bağlantı yoluna tam cepheli, TEM gişelere 2 km, E5 ve Metrobüs'e 1 km mesafede bulunan butik projenin sosyal donatıları arasında her daireye özel kapalı otopark, fitness salonu, sauna, toplantı odası, barbekü alanları ve çocuklar için oyun bahçeleri yer alıyor. Binada ayrıca kapıcı hizmeti de sunulacak.


Aralık 2012'de tamamlanacak projede her daire içinde portmantosu, ankastre bulaşık makinası, fırın, ocak, davlumbaz ve salonlarda klimaları ile birlikte teslim edilecek.


0212 699 0 991

http://www.incipalas.com



projeye sor



Geri Dön