26 / 04 / 2024

Indesit Eco Time Çamaşır Makinesi her kıyafete uygun

Indesit Eco Time Çamaşır Makinesi her kıyafete uygun

Indesit Eco Time Çamaşır Makinesi modern dizaynı, kullanım kolaylığı ve sağladığı tasarrufla sevgilinizin bir numaralı yardımcısı olacak



Hayatı kolaylaştıran ürünleriyle tanınan Indesit'in Eco Time serisi çamaşır makinesi, 8 kilograma kadar çamaşır yıkarken, modern dizaynı, kullanım kolaylığı, A+ enerji seviyesi ve zamandan tasarruf sağlayışıyla sevdiğiniz kişinin yüzünü güldürecek. "Yoğun" ve "hafif" spor programları, spor ayakkabı programı gibi yepyeni özellikleri barındıran Indesit Eco Time Çamaşır Makinesi, Sevgililer Günü için farklı ve benzersiz bir hediye seçeneği olacak. Yeni çamaşır makinesi sayesinde hem aşkınız, hem de sevdiğinizin çamaşırları hiç solmayacak! 


Eco Time Çamaşır Makineleri'nde sevgilinizi memnun edecek her türlü kumaşa, kıyafete ve lekeye uygun yıkama programı yer alıyor:


Yoğun Spor Programı: İnatçı kirleri çıkarmak için yaklaşık bir saat süren program sayesinde çimen ve çamur gibi zor çıkan lekeler kolayca temizlenerek kıyafetlerin ilk günkü gibi temiz görünmesi sağlanıyor.
Hafif Spor Programı: Yoğun spor programına göre daha kısa süren ve 10 litreye kadar su tasarrufu sağlayan program, kumaşlara gereken özeni göstererek bir saatten daha kısa sürede tüm çamaşırları yıkıyor.
Spor Ayakkabı Programı: Spor ayakkabıları elde yıkama derdine son veren bu program sayesinde spor ayakkabılar formları bozulmadan, yıpranmadan ve renkleri solmadan yıkanabiliyor.
Jeans Programı: Indesit Eco Time Çamaşır Makineleri'nde bulunan jeans programı sayesinde jean'ler hassas bir şekilde su ve sıcaklık ayarı kontrol edilerek orijinal renklere zarar vermeden yıkanıyor.
Ekspress Yıkama: Kirli olmayan çamaşırları sadece 15 dakikada yıkayarak zaman ve enerji tasarrufu sağlıyor.


Geri Dön