19 / 04 / 2024

İndustrie Denim'in Avrupa'daki ilk mağazası Zorlu Center'da açılacak!

İndustrie Denim'in Avrupa'daki ilk mağazası Zorlu Center'da açılacak!

Dünyaca ünlü markaların premium jean koleksiyonlarını bir araya getiren ABD'li mağaza zinciri Industrie Denim'in Avrupa'daki ilk mağazası İstanbul Zorlu Center'da açılacak. Denka Mağazacılık Ortadoğu, Doğu Avrupa ve Rusya'ya da taşıyacak...




Dünyaca ünlü markaların premium jean koleksiyonlarını bir araya getiren ABD'li mağaza zinciri Industrie Denim'in Avrupa'daki ilk mağazası İstanbul Zorlu Center'da açılacak. ID'yi Türkiye'ye getiren Denka Mağazacılık Ortadoğu, Doğu Avrupa ve Rusya'ya da taşıyacak. 


Karamancı Holding şirketlerinden Denka Mağazacılık, ABD'li multi brand (çok markalı) Industrie Denim'i (ID) Türkiye'ye getirdi. American Rag ve dünya markalarının premium jean koleksiyonlarına yer veren ID ile lisans anlaşması imzalayan Denka, 3 yılda 10 mağaza açacak. ID ve American Rag'in kurucusu Mark Werts, Karamancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Karamancı, Denka Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi Hadi Karasu ve Denka Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Esma Karamancı'nın katılımıyla düzenlenen toplantıda, ilk mağazanın Zorlu Center'da açılacağı belirtildi. ID'nin Avrupa'ya ilk kez İstanbul'dan girdiğini açıklayan Mark Werts, "Türkiye genç nüfusa sahip, hızlı büyüyen bir ülke. Avrupa ise en fazla yerinde sayabilecek durumda. Büyümek için Türkiye'yi tercih ederim" dedi. Werts, "Beni, Karamancı Ailesi ile tanıştıran 'Denim Gurusu' Adriano Goldschmied oldu. Davet ettiklerinde hemen 'Evet' dedim" diye konuştu.

 

10 MİLYON $ YATIRACAK


 3 yıl içinde İstanbul'da 5,  Ankara  ile İzmir'de 2 ve henüz netleşmeyen bir kentte de 1 tane olmak üzere toplam 10 ID mağazası açacaklarını belirten Esma Karamancı ise şöyle devam etti: "Yaklaşık 10 milyon dolarlık yatırım yapacağız. 2014'te 20 milyon dolar ciro hedefliyoruz. İç piyasadaki hedefleri tutturduktan sonra Rusya, Doğu Avrupa ve Ortadoğu'da da ID mağazalarını biz açacağız." 


Habertürk Gazetesi



Geri Dön