23 / 04 / 2024

İnegöl altyapı çalışmaları devam ediyor!

İnegöl altyapı çalışmaları devam ediyor!

İnegöl'e 2015 yılında 250 milyonluk alt yapı yatırımı yapılacak. Yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel'de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014'te yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı



Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl' alt yapı projelerinin ihalelerinin gerçekleştirildiği bildirildi. 250 milyon TL'lik yatırımla kanalizasyon, yağmur suyu ve su hatları yenilenecek. Tepeden tırnağa ele alınacak olan altyapı çalışmaları sebebiyle İnegöl 2015 yılında şantiyeye dönecek. 


İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, belediyeciliğin beşikten mezara kadar sürdüğünü belirterek, "İnsanların doğumundan vefatına kadar onlara hizmet etmeye çalışıyoruz. Büyükşehir Kanunu ile yeni bir düzen başladı. Değişim ve dönüşümün mali ve idari anlamda ciddi sıkıntıları var. İnşallah bundan sonra daha güzel şeyler olacak. Daha güçlü belediyeler murat ediliyor, inşallah bu süreç kendisini daha fazla hissettirecek" dedi. İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürü Sabri Şen ise, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin kısa süre önce yapmış olduğu alt yapı ihalesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şen, 3 Ocak 2015 tarihinde Büyükşehir Belediyesi'nin İnegöl'deki kanalizasyon, yağmur ve su hatlarını yenilemek için 250 milyonluk dev bir ihaleye çıktığını bildirdi.2015'te yılında köy Konakları, Pazartesi Pazarı Otoparkı,  Ankara  yolunda cephe güzelleştirme uygulaması, Akıncılar Mahallesi'nde meydan düzenlemesi, Cerrah'ta meydan düzenlemesi, yeni hastane etrafında kentsel tasarım yapılması planlanıyor. 


Bursa Sokak


Geri Dön