26 / 04 / 2024

İnegöl Emniyet binası projesi ihale aşamasında!

İnegöl Emniyet binası projesi ihale aşamasında!

2013 yılında projesi hazırlanan İnegöl Emniyet Müdürlüğü yeni binasının inşaatına doğru bir adım daha atıldı. 9 milyon TL'ye mal olacak modern binanın yapımı için TOKİ'nin en kıza zamanda ihale yapması bekleniyor.



2012 yılında dillendirilen, 2013 yılında ise projesi hazırlanan ve yine aynı yıl içerisinde sondaj çalışmaları yapılan İnegöl Emniyet Müdürlüğü yeni binasının inşaatına doğru bir adım daha atıldı, inegöl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlatılarak 2013 yılı sonunda Bursa Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'ne sunulan proje, teknik eksikliklerin olduğu iddia edilerek birçok kez revizyona uğradı. 


TOKİ'YE VERİLDİ 

Girişimler sonucunda maliyet hesaplaması yapılan inegöl Yeni Emniyet Müdürlüğü binasının projesi, İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğündeki işlemlerin tamamlanmasının ardından TOKİ'ye teslim edildi. 9 milyon TL'ye mal olacak modern binanın yapımı için TOKİ'nin en kıza zamanda ihale yapması bekleniyor. 


İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, "Her şeyden önce ben İnegöl'deki vatandaşlarımızın Ramazan ayını ve Ramazanla birlikte şimdiden hayırlısıyla bayramını da tebrik ediyorum. İnşallah güzel bir Ramazan ve kendi özüne yakışır bir ramazan ihya ederiz" dedi. 


Bursa Kent 


Geri Dön