29 / 03 / 2024

İnegöl emniyet binasında inşaat başladı!

İnegöl emniyet binasında inşaat başladı!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, emniyet binasıyla ilgili çalışmaların sürdüğünü ve yeni bina çalışmaları için emniyet bahçesinin Şubat ayı sonunda TOKİ'ye devredileceğini ifade etti.



Mobese ile plaka tanıma sistemleri sayesinde ellerinin güçlendiğini belirten Kaplan, zarf usulü cezaların vatandaşların adreslerine gönderildiğini belirtti. 


MOBESE ELİMİZİ GÜÇLENDİRDİ 


Mobese'nin geçen sene itibariyle ufak tefek eksikliklerle faaliyete geçtiğini belirten Müdür Şükrü Kaplan, "28 noktada kuruluşunu tamamladık. 94 kamera bunun 69 tanesi hareketli, 25 tanesi sabit olmak üzere, Bursa'dan  Ankara  istikameti, Ankara'dan Bursa istikameti, yine Yenişehir gidiş gelişlerinde plaka tanıma sistemleriyle sürekli kontrol altında. Suç işlemeye meyilli ve organize olarak bu işi yapan insanların da artık kolaylıkla gelip gideceği ve burada eylem yapacağı bir yer olmaktan çıkardık. Delillerin yakalanması, suçun aydınlatılması noktasında da bizim elimizi güçlendirdi. 

Onun için burada da biz destek veren kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Hatalı park, kural ihlali, trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek gibi konularla ilgili arkadaşlarımız kamera kayıtlarını inceliyor. Oradan da tespit ve zoomlamayla, gerekirse vatandaşın adresine zarf usulü gönderilecektir ve gönderilmektedir" dedi. 


AY SONUNDA TOKİ'YE DEVREDİLECEK 


Yeni Emniyet Binası için çalışmaların devam ettiğini belirten Kaplan, "Emniyet binamız tabi ki çok önemli. Binamızın da İnegöl'e teşkilatımıza ve buradaki vatandaşlarımıza yaraşır ve yakışır bir şekilde olması için mücadele ediyoruz. Bir aksamamız şöyle oldu; projemiz yapıldı ama alan projemiz daha sonra TOKİ'ye devredildiği için orada bir takım detaylar istendi. Bu detaylandırma ile ilgili mimar arkadaşlarımız çalışıyor. Bu ayın sonunda her şeyi tamamlayıp TOKİ'ye devredeceğiz. Onunda müjdesini verebiliriz" şeklinde konuştu. 


İnegöl Haber Yorum


Geri Dön