19 / 04 / 2024

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ihale edilecek!

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ihale edilecek!

İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, İnegöl Emniyet Müdürlüğü şubelerini tek çatı altında toplayacak olan İnegöl Emniyet Müdürlüğü yeni binasının inşaat projesinin TOKİ'ye teslim edilmesinin ardından temel atma işlemi bekleniyor.



2012 yılında dillendirilen, 2013 yılında ise projesi hazırlanan ve yine aynı yıl içerisinde sondaj çalışmaları yapılan İnegöl Emniyet Müdürlüğü yeni binasın artık temel atma işlemini bekliyor. 


İHALENİN BU YIL İÇİNDE YAPILMASINI BEKLİYORUZ 

Proje hakkında bilgilendirmede bulunan İnegöl Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, "Binayla ilgili uzun zamandan beri siz de takip ediyorsunuz, son gelişmeyi memnuniyet ile size ifade edeyim. Gerçekten İnegöl halkımıza, İnegöl'ümüze, buradaki markamıza yakışır ve yaraşır bir bina olacak şekilde bütün işlemlerini yaptık. Maliyet hesaplaması Bursa Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nden alındı. Genel Müdürlüğümüz nezdinde de işlemleri tamamlandı ve TOKİ'ye teslim edildi. Oradan ihaleyi bekliyoruz, inşaat yapımı işi ihaleye çıkacak. Bu yıl içerisinde ihale edilip kazmanın vurulmasını bekliyoruz. Bize ayrılan miktar 9 milyon lira civarında. Ama ne kadara mal olur onu bilemiyoruz. Binanın hızlı bir şekilde işleme alınmasına ihtiyacımız var. Hem arkadaşlarımızın daha ferah, daha güvenli ve huzurlu bir ortamda, moral ve motivasyon olacak bir ortamda görevlerini ifa etmesi, hem de birtakım kurumlarımız veya benzeri kurumlarımız binalarını yaptılar, bizim de ihtiyacımız var. 

O doğrultuda binamızın en seri şekilde yapılacağına inanıyorum" şeklinde konuştu. 


TEK NOKTADAN HİZMET 

5 bin 100 metrekarelik alanda inşaatın yükseleceğinibelirten Kaplan, "Kapalı alanı 9 bin 300 metrekare. Bodrum+zemin+2 kat olmak üzere toplam 4 kattan oluşacak. Kullanım alanı 8 bin metrekaredir. Bodrumda 35 araçlık otopark, 5 bayan, 5 erkek nezarethane. Spor ve kondisyon salonu. Arşiv ve sığınak. Bahçe kısmında 45 araçlık otopark olacak. Zemin katta trafik birimleri, pasaport ve ruhsat işlemleri olacak. Birinci katta müdürlük ve yardıma makamları ile personel ve asayiş birimleri olacak, İkinci katta yemekhane, kafeterya ve MOBESE sistemi olacak Yeni binanın yapılmasıyla birlikte İnegöl'ün çeşitli noktalarında bulunan karakol binalarındaki görevli personel de bu yeni binaya taşınacak. Tek noktadan hizmet vereceğiz, Daha seri ve daha mobil bir hizmet vereceğiz" dedi. 


okur Gazetesi


Geri Dön