19 / 04 / 2024

İnegöl MOBİLİMO AVM projesi yoğun ilgiyle karşılandı!

İnegöl MOBİLİMO AVM projesi yoğun ilgiyle karşılandı!

İnegöl'de MOBİLİMO AVM'yi hayata geçiren Çelebiler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, 12. CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İMOB) gazetecilerin sorularını yanıtladı.



12. CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı (İMOB) kapılarını açtı. 524 firmanın katılımıyla yaklaşık 150 bin metrekare alanda düzenlenen 12. CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nın açılışı Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş'ın yanı sıra çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Fuarın katılımcıları arasında en çok dikkat çekenlerden biri de, İnegöl'de şimdiden büyük beğeni toplayan MOBİLİMO AVM projesini Nettel Grup ortaklığıyla hayata geçiren Çelebiler İnşaat oldu. Çelebiler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, İstanbul'da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Emlak sektörünün deneyimli ve güvenilir isimleri tarafından kurulan Çelebiler İnşaat'ın Bursa'da inşaat sektörünün en köklü firmalarından biri olduğunun altını çizen Mehmet çelebi, "Hayata geçirdiğimiz tüm projelerde kaliteli, sosyal ve nitelikli yaşam alanları sunmayı hedefliyoruz. Yoğun ilgiyle karşılanan projelerimizin yanı sıra gelecek dönemde hayata geçirmeyi planladığımız yeni projeler için de tüm çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz'' diye konuştu.


Kalite ilkesiyle projelerini yoğun araştırma ve talep analizi çalışmaları sonucunda hayata geçirerek, kaliteli projeleri sektördeki en uygun fiyatlarla satışa sunduklarını ifade eden Çelebi' "Modern mimari, özgün çözümler değişmeyen kalite anlayışımızlar güvenilir konutlar üreterek 'Kalite herkes için ulaşılabilir' ilkemizi gerçekleştırmek istiyoruz" dedi. 


Ayrıca projelerde insanın sosyal bir varlık olduğunu unutmamak gerektiğine çeken Çelebi; ''İnsanın temel barınma ihtiyacını gidermeyi yalnızca bir mühendislik işi olarak görmeyip, tekniğe estetik ve duygu yükleyerek çevreye ve şehre uyum sağlayan, insana yaşam biçimi sunan kalıcı yaşam alanları oluşturuyoruz'' dedi. Çelebiler İnşaat'ın en bilinen ve gözde projeleri hakkında bilgi veren Mehmet Çelebi ''Tamamlanmış olan projelerimiz arasında en dikkat çekici olanları Atakent Elit, Çelebiler Zorlu Center, Atakent Parksidence, Butik Life, Atakent Residence ve Yunuseli Modern devam eden gözde projelerimiz arasında ise Gold City, La Luna ve Gold Towers bulunuyor. İnegöl'de Nettel Grup ortağıyla inşaatına başlamış olduğumuz MOBİLİMO Mobilya Alışveriş Merkezi de bunlardan biri'' şeklinde konuştu.



Emel DEMİR/Bursa Hayat




Haber Bursa'da Meydan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Çelebi, MOBİLİMO AVM'deki yatırım fırsatını şimdiden değerlendiren firmaların, çok yakında mobilya sektöründe söz sahibi olacaklarını söyledi. İnegöl'de MOBİLİMO AVM'yi hayata geçiren Çelebiler İnşaat*m Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, 12. CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İMOB) gazetecilerin sorularını yanıtladı. Emlak sektörünün deneyimli ve güvenilir isimleri tarafından kurulan Çelebiler İnşaat'ın Bursa'da inşaat sektörünün en köklü firmalarından biri olduğunun altını çizen Mehmet çelebi, "Hayata geçirdiğimiz tüm projelerde kaliteli, sosyal ve nitelikli yaşam alanları sunmayı hedefliyoruz. Yoğun ilgiyle karşılanan projelerimizin yanı sıra gelecek dönemde hayata geçirmeyi planladığımız yeni projeler için de tüm çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz" diye konuştu. 


TÜRKİYE MOBİLİMO'YA AKIYOR 


Mehmet Çelebi, MOBİLİMO AVM'nin son durumu hakkında da şu bilgileri verdi: "MOBİLİMO AVM şimdiden Bursa'nın en çok konuşulanları arasına girdi. 3 ay gibi kısa bir sürede 3'te biri tamamlanan proje, 40 bin metrekare alan üzerinde 105 bin metrekare kapalı alan içeriyor. İnegöl, çok kısa süre içerisinde Türkiye'nin mobilya havzası olacak. MOBİLİMO AVM ise İnegöl'ün mobilya havzası olma yolunda rakipsiz. Bu bölge yeni İnegöl'ün cazibe merkezi. Türkiye'nin bütün mobilya üreticileri burada olacak. Avantajları değerlendirerek MOBİLİMO AVM'ye şimdiden yatırımını yapan firmalar, 2017 yılının Aralık ayı içerisinde AVM tamamen hizmete girdiğinde, mobilya sektörünün söz sahipleri arasındaki yerlerini sağlamlaştıracak." 


Bursa'da Meydan



Haber A Gazete'de şu şekilde yer aldı....


12. CNR EXP0 Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'na katılan Çelebiler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, "MOBİLİMO AVM'deki yatırım fırsatını şimdiden değerlendiren firmalar, mobilya sektöründe söz sahibi olacaklar" dedi. 


12. CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nın açılışı Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş'ın yanı sıra çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Fuarın katılımcıları arasında dikkat çeken firmalardan biri de İnegöl'de şimdiden büyük beğeni toplayan MOBİLİMO AVM projesini Nettel Grup ortaklığıyla hayata geçiren Çelebiler İnşaat oldu. 


SEKTÖRÜN KÖKLÜ FİRMASI 

Çelebiler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, İstanbul'da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çelebiler İnşaat'ın Bursa'da inşaat sektörünün en köklü firmalarından biri olduğunun altını çizen Mehmet çelebi, "Hayata geçirdiğimiz tüm projelerde kaliteli, sosyal ve nitelikli yaşam alanları sunmayı hedefliyoruz. Yoğun ilgiyle karşılanan projelerimizin yara sıra gelecek dönemde hayata geçirmeyi planladığımız yeni projeler için de tüm çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz" diye konuştu. 


DAHA ÇOK PROJEMİZ VAR 

Ayrıca projelerde insanın sosyal bir varlık olduğunu unutmamak gerektiğine dikkat çeken Çelebi, "insanın temel barınma ihtiyacını gidermeyi yalnızca bir mühendislik işi olarak görmeyip, tekniğe estetik ve duygu yükleyerek çevreye ve şehre uyum sağlayan, insana yaşam biçimi sunan kalıcı yaşam alanları oluşturuyoruz" dedi. Çelebiler inşaat'ın en bilinen ve gözde projeleri hakkında bilgi veren Mehmet Çelebi, "Tamamlanmış olan projelerimiz arasında en dikkat çekici olanları Ata kent Elit, Çelebiler Zorlu Center, Atakent Parksidence, Butik Life, Atakent Residence ve Yunuseli Modem devam eden gözde projelerimiz arasında ise Gold City, La Luna ve Gold Tovvers bulunuyor. 

İnegöl'de Nettel Grup ortaklığıyla inşaatına başlamış olduğumuz MOBİLİMO Mobilya Alışveriş Merkezi de bunlardan biri" şeklinde konuştu. 



Sercan ÖZTÜRK/A Gazete


Geri Dön