29 / 03 / 2024

İnegöl'de 1.930 TOKİ konutu hizmete açıldı!

İnegöl'de 1.930 TOKİ konutu hizmete açıldı!

Sağlık Bakanı ' Mehmet Müezzinoğlu, Bursa'nın İnegöl ilçesinde bin 930 adet TOKİ konutu, cami, aile sağlığı merkezi, ilkokul ve ortaokul ayrıca lise binalarını hizmete açtı.




Müezzinoğlu,  TOKİ  konutlarının İnegöl halkına hayırlı olmasını temenni ederek, "30 yıl önce okuduğum kitabının başlığında hayalleri olan uyuyamaz yazıyordu. Yarın hangi temeli atacağız ya da sabah hangi eseri açacağız diye uyanıyoruz. Birileri konuşur AK Parti yapar diyoruz. İnegöl halkımız bundan 5-6 ay önce devlet hastanesine kavuştu. Son derece modern son derece ileri teknoloji ile donatılmış. İnşallah bu anlamda biz bir medeniyetin mensuplarıyız. 

Medeniyetin kurucusu Şeyh Edebali derki, 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.' İnsanımızı geleceğe umutla bakmaları için gece gündüz çalıştık. 

Şimdi AK Parti olarak öyle bir noktaya geldik ki, arkamızda çilçil eserler bırakıyoruz. Boğazın suyun altından geçiyor, iki kıtayı birbirine bağlıyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana milletimiz için gece gündüz çalışıyoruz. O eski Türkiye'de ambulansı bulamıyorduk. Bulsak bile ambulansımız var ama mazot yok diyorlardı. Şimdi o eski Türkiye'yi arayanlar bugün ağustos böceği gibi cırcırlıyorlar. Şimdi milletimizi avlamak için seçim zamanı ipsiz sapsız vaatte bulunuyorlar. 


Bursa haber






Geri Dön