20 / 04 / 2024

İnegöl'de Campen cam fabrikası icradan satılık!

İnegöl'de Campen cam fabrikası icradan satılık!

İnegöl 2. İcra ve İflas Müdürlüğü, İnegöl'de bir arsa ve Campen cam fabrikasını satışa sunuyor



İnegöl 2. İcra ve İflas Müdürlüğü, Bursa İnegöl Akhisar´da bir arsa ve İnegöl Süleymaniye mahallesinde bir fabrika satıyor.

4 bin 367 metrekare alana sahip Akhisar´da bulunan arsanın tahmini bedeli 85 bin TL.

5 bin 350 metrekare alan üzerine kurulan fabrikanın tahmini bedeli ise 11 milyon 780 bin 433 TL.

Fabrikanın içinde, ana bina, prefabrik sundurma, açık depo, kesim binası, idari bina, ek idari bina, ek yapılar, showroom, trafo binası ve bekçi kulübesi bulunuyor. Fabrika Campen Camlı Pencere Sistemleri Ticaret ve San. AŞ. adına kayıtlı.

Gayrimenkullerin satışı,  İnegöl 2. İcra ve İflas Müdürlüğü´nde 27 Ağustos 2010 günü yapılacak. En erken ihale, saat 14.00´da gerçekleştirilecek.

2010/903 Tal.

Melek Güner/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Pencere sektörü kan kaybediyor
İnşaat sektörünün önemli bir tedarikçisi olan pencere sistemleri kan kaybediyor. Bursa İnegöl´de üretim yapan Campen, İnegöl 2. İcra´dan satışa çıkarıldı.
Bursa İnegöl Akhisar´da 4 bin 367 metrekare büyüklükteki arsa üzerinde 5 bin 350 metrekare kapalı alana kurulu olarak faaliyet gösteren Campen, karşılaştığı ekonomik sorunları yenemeyince icradan satışa çıkarıldı. Fabrikanın 4 bin 367 metrekare büyüklüğündeki alanı için 85 bin TL. tahmini bedel tayin edilirken 5 bin 350 metrekare büyüklüğündeki fabrika içinde 11 milyon 780 bin 433 TL tahmini bedel tayin edildi. Fabrikada prefabrik sundurma, açık depo, kesim binası, idari bina, ek idari bina, diğer ek yapılar, showroom, trafo binası ve bekçi kulübesi bulunuyor. Campen Camlı Pencere Sistemleri´nin satışı İnegöl 2. İcra ve İflas Müdürlüğü´nde 27 Ağustos günü gerçekleştirilecek.
Milliyet

Geri Dön