26 / 04 / 2024

İnfomet Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfomet Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfomet Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burhanettin Bozkurt tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta Büyükçekmece, Murat Çeşme Mahallesi, Güz Sokak'ta kuruldu.



İnfomet Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burhanettin Bozkurt tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta kuruldu. 


İnfomet Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-) Her türlü binaların Dış cephe giydirme uygulamalarını yapmak,projelendirmek,demonte vaziyette dış cephe uygulamalarını üretmek alım satımı ithalatını ihracatını yapmak b-) Strüktürel silikon,alüminyum kapaklı cam giydirme cephe,transparan cephe(spider cephe) güneş kırıcı sistemleri,kompozit panel kaplama,skylight çatı(cam çatı)işleri. c-) Hertürlü konut,iş merkezi,AVM benzeri binalara çatı izolasyonu yapmak. d-)Giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak,Ankastre seramik ve taş türevlerinin teminini,montajını,alımını,satımını yapmak e-) Her türlü binaların dış cephe kaplama uygulama malzemelerinin alımı satımı ithalat ve ihracatını yapmak. f-) Konusu ile ilgili müşavirlik ve danışmanlık hizmetleri yapmak. g-)İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) h-)İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç)     Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.     Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir.     Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi,ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.     Şirket faaliyetleri için faydalı bulunan ihtira hakları ve beratlarını lisans ve imtiyazları, patentleri,telif haklarını devir alabilir  veya devredebilir,temin olarak göstere bilir,maksat ve mevzuu ile ilgili know-how anlaşmaları yapabilir.     Konusu ile ilgili ortaklıklar kura bilir kurulmuş ortaklıklara katılabilir, bunlara teminat ve kefalet verebilir,bu kuruluşlardan teminat ve kefalet alabilir.     Şirket amaçlarını yerine getire bilmek için yurt içinde ve mevzuat hükümleri dairesinde yurt dışındaki pazarlamada, uzun vadeli,orta vadeli ve kısa vadeli borca girebilir.     Kredi temin temin karşılığında garanti verebilir.     İştigal mevzuu ile ilgili olarak yurtiçinde ve yurtdışında bayilikler tesis edebilir. Acentelik, mümessillik  muameleleri iştigal edebilir.     Yurt içindeki ve yurt dışındaki ihalelere ve fuarlara katılabilir, başkalarına mümessillik ve acentelik verebilir.     Şirket yukarıda sayılan konular dışında her hangi bir iş yapmak için ortaklar kurulu kararı ile dilediği işleri yapabilir.



Geri Dön