19 / 04 / 2024

ING Bank'tan emlakçılara özel fırsatlar

ING Bank'tan emlakçılara özel fırsatlar

ING Bank, yurt genelinde emlak komisyoncuları odaları ve dernekleriyle başlattığı protokoller ile hem emlakçılara özel fırsatlar sunmayı hem de sektöre hareketlilik getirmeyi hedefliyor.




ING Bank, İstanbul ve  İzmir  Emlak Komisyoncuları Odaları ile başladığı işbirliklerine, diğer kentlerdeki emlak odaları ile yenilerini ekleyecek. 




ING Bank Türkiye, yurt genelinde emlak komisyoncuları odaları ve dernekleriyle bir dizi protokole imza atıyor. Toplam 17 oda ve 29 derneği kapsayan protokollerin ilki geçtiğimiz günlerde İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası (İEKO) ve İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) ile imzalandı. Bu işbirliği ING Bank'ın pazar payı hedeflerine yakınlaşmasının yanında 3. partilerle daha yakın ilişkiler kurmasına da olanak sağlıyor.




Ülke genelindeki toplam 9.000 emlak ofisi aracılığıyla toplan 25 bin emlakçıya ulaşılmasını sağlayacak olan söz konusu protokoller kapsamında İEKO temsilciliklerinden daha fazla konut kredisi yönlendirilmesi hedefleniyor. Protokoller 1 yıl süresince geçerli olup, her yıl yenilenme usulüyle uzatılabiliyor; bu yolla piyasanın ihtiyaçlarına hızlı ve tam cevap verebilmek mümkün hale geliyor. ING Bank, konut kredilerindeki etkinliğini önümüzdeki dönemde de geliştirerek sürdürmeyi amaçlıyor.




ING Bank Konut Finansmanı Pazarlama Departmanı Genel Müdür Yardımcısı Özgür Öztürk konuyla ilgili yaptığı açıklamada, emlak ofislerinden yönlendirilen krediler için özel fiyatlamaların geçerli olacağını ve ING Bank tarafından emlakçılar için hazırlanan “Emlakçı Mortgage” kampanyasıyla, prim ödemesi gibi, emlakçılara özel avantajların sunulacağını belirtti. Söz konusu işbirlikleri sayesinde konut kredisi taleplerinde de bir hareketlenme yaşanmasının beklendiğini söyleyen Öztürk, “ING Bank Konut Kredisi konusundaki yeni konseptimiz ile pazarda etkin bir konuma yükselmeyi hedefliyoruz. ING Bank olarak Konut Ekibimizle yeni işbirlikleri kurmaya ve öncü faaliyetlerimizle Avrupa'daki mortgage tecrübemizi Türkiye pazarına sunmaya devam edeceğiz” dedi.




ING Bank söz konusu protokoller ile önde gelen emlak zincirlerine ilk elden ulaşma ayrıcalığını tüketiciler açısından da avantajlı sonuçlara dönüştürmeyi hedefliyor. Protokoller kapsamında Turyap'tan 329, Remax'tan 1.200, İZEKO'dan 3.000, WEC'ten 58 ve Retürk'ten 28 emlakçıya ulaşıldı.




Konut Kredisi alanındaki hizmetlerini Turuncu Anahtar çatısında sunarak pazarda etkin bir konuma yükselmeyi hedefleyen ING Bank'ın konut kredisi faaliyetleri ile ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.ingbank.com.tr'ye başvurmak mümkün.



 


Geri Dön