20 / 04 / 2024

ING Bank'tan konut finansmanında yeni işbirliği

ING Bank'tan konut finansmanında yeni işbirliği

ING Bank Türkiye genelindeki derneklerin bağlı bulunduğu Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) ile bir işbirliği ve ekspertiz protokolü imzaladı



İmza törenine ING Bank Türkiye Konut Finansmanı Genel Müdür Yardımcısı Özgür Öztürk ile TEMFED ve  Ankara  Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Ali Taylan katıldı. Protokol ile ING Bank, hem emlakçılara avantajlar sağlamayı hem de emlakçı kanalıyla ev alacak konut müşterilerine özel indirimler ve kredi paketleri sunmayı hedefliyor. ING Bank Türkiye Konut Finansmanı Genel Müdür Yardımcı Özgür Öztürk imza töreninde yaptığı konuşmada, ING Bank olarak konut sektöründeki geleceğe yönelik olarak olumlu adımlardan birisini daha TEMFED ile birlikte gerçekleştirdiklerini belirterek, TEMFED ile sektöre yeni bir soluk getireceklerini söyledi.

Öztürk, ING'nin uluslararası alanda ve konut sektöründeki 30 yıllık deneyimini önümüzdeki dönemde Türkiye'ye daha da etkin bir şekilde getirmeyi ve konut sektöründe öncü bir kuruluş olmayı hedeflediklerini kaydetti. Öztürk, protokolle birlikte TEMFED ile birçok eğitim çalışmasını da gerçekleştireceklerini ifade etti. TEMFED ve Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Ali Taylan da, ING bank ile bir kurumsal işbirliği gerçekleştirdiklerini belirterek, "ING bankta şöyle bir farklılık hissettik. Krizin etkilerini kendilerine bir engel olarak görmedi. Çizgisini hiç değiştirmeyerek piyasanın hareketlenmesi konusunda birçok kurum konut kredisinde geri çekilirken ING bank bu anlamda öncü bir kuruluş oldu" diye konuştu. Konuşmaların ardından ING Bank ve TEMFED arasında işbirliği protokolü imzalandı.
Sabah Emlak

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

ING Bank'tan konut finansmanında yeni işbirliği

ING Bank Türkiye'nin, Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) ile işbirliği ve ekspertiz protokolü imzaladığı bildirildi.

ING Bank Türkiye'den yapılan yazılı açıklamada, protokol ile ING Bank'ın, hem emlakçılara avantajlar sağlamayı hem de emlakçı kanalıyla ev alacak konut müşterilerine özel indirimler, kredi paketleri ve fırsatlar sunmayı hedeflediği belirtildi. Açıklamada, 15 emlak odası işbirliğinde ve 27 derneğin oluşturduğu TEMFED ile yapılan ekspertiz anlaşmaları kapsamında ise bazı ekspertiz işlemlerinin emlak odası/dernekleri işbirliğiyle yaptırılmasına başlanacağı kaydedildi. Protokol kapsamında ING Bank Türkiye'nin, "Yaz Kampanyası" ve haziran ayı içerisinde emlakçıların yönlendirmesi ile alınacak konut kredilerinde özel faiz oranları sunacak "Emlakçı Fırsat Paketi" gibi kampanyaları da hayata geçireceği bildirildi.

ING Bank Türkiye Konut Finansmanı Genel Müdür Yardımcısı Özgür Öztürk, yaptığı değerlendirmede, ING Grubu'nun uluslararası gücü ve deneyimini arkalarına alarak, Türkiye konut kredi pazarında daha etkin bir rol üstlenmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Öztürk, "Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda konut finansmanında kolay, ulaşılabilir, akıllı, duyarlı ve kararlı çözümler sunan bir banka olacağız. Grubumuzun bu alandaki tecrübesini 'dünya mortgage uzmanı' olarak
Türkiye'ye taşıyacağız. Bu doğrultuda meslek örgütleriyle yeni iş ortaklıkları oluşturmaya ve konut sektörü ile birlikte hareket etmeye özen gösteriyoruz. TEMFED protokolü de, bizim için bu anlamda büyük bir önem taşıyor" ifadesini kullandı. (AA)

ING Bank'tan Konut Finansmanında Yeni İşbirliği

“Dünya Mortgage Uzmanı” ING Bank, Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu ile yaptığı protokol ile hem emlakçılara hem de konut kredisi kullanacaklara çok özel fırsatlar sunacak. 

ING Bank Türkiye, Türkiye genelindeki derneklerin bağlı bulunduğu Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) ile dün (9 Haziran 2009) bir işbirliği ve ekspertiz protokolü imzaladı. İmza törenine ING Bank Türkiye Konut Finansmanı Genel Müdür Yardımcısı Özgür Öztürk ile TEMFED ve Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı H. Ali Taylan katıldı. Bu protokol ile ING Bank, hem emlakçılara avantajlar sağlamayı, hem de emlakçı kanalıyla ev alacak konut müşterilerine özel indirimler, kredi paketleri ve fırsatlar sunmayı hedefliyor. 

15 Emlak Odası işbirliğinde ve 27 Derneğin oluşturduğu TEMFED ile yapılan ekspertiz anlaşmaları kapsamında ise, bazı ekspertiz işlemlerinin Emlak Oda/Dernekleri işbirliğiyle yaptırılmasına başlanacak. 

Konuyla ilgili olarak Özgür Öztürk, ”ING Bank Türkiye olarak, ING Grubu'nun uluslararası gücü ve deneyimini arkamıza alarak, Türkiye konut kredi pazarında daha etkin bir rol üstlenmeyi hedefliyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda konut finansmanında kolay, ulaşılabilir, akıllı, duyarlı, kararlı çözümler sunan bir banka olacağız. Grubumuzun bu alandaki tecrübesini “Dünya Mortgage Uzmanı” olarak Türkiye'ye taşıyacağız. Bu doğrultuda meslek örgütleriyle yeni iş ortaklıkları oluşturmaya ve konut sektörü ile birlikte hareket etmeye özen gösteriyoruz. TEMFED protokolü de bizim için bu anlamda büyük bir önem taşıyor,” dedi. 

Emlakçılara ve konut alıcılarına özel fırsatlar

Protokol kapsamında, ING Bank Türkiye, “Yaz kampanyası” ve Haziran ayı içerisinde emlakçıların yönlendirmesi ile alınacak konut kredilerinde özel faiz oranları sunacak “Emlakçı Fırsat Paketi” gibi kampanyaları da hayata geçirecek.  

ING Bank Türkiye, geçtiğimiz Mayıs ayı içinde emlakçılar için düzenlenen “ING Bank Türkiye 1. Mortgage Zirvesi”nin yanı sıra, TEMFED tarafından düzenlenen, Türkiye'de bir ilk olan, internet üzerinden Emlak Müşavirliği ve Mortgage Broker'lığı eğitimleri veren “Emlak Akademisi” gibi çeşitli eğitim projelerine de sponsor olarak, emlak dünyası ile işbirliğinin kapsamını farklı bir şekilde geliştirmeyi, sektörün gelişimi için yatırım yapmayı amaçlıyor.

ING Bank'tan konutta emlakçı atağı
ING Bank Türkiye, Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) ile işbirliği ve ekspertiz protokolü imzaladı. ING Bank Türkiye'den yapılan yazılı açıklamada, protokol ile ING Bank'ın, hem emlakçılara avantajlar sağlamayı, hem de emlakçı kanalıyla ev alacak konut müşterilerine özel indirimler sunmayı hedeflediği belirtildi. 27 derneğin oluşturduğu TEMFED ile yapılan ekspertiz anlaşmaları kapsamında bazı ekspertiz işlemleri emlak dernekleri işbirliğiyle yaptırılacak. ING Bank Türkiye ayrıca, emlakçıların yönlendirmesi ile alınacak konut kredilerinde özel faiz oranları sunacak "Emlakçı Fırsat Paketi" gibi kampanyaları da hayata geçirecek.
Referans

ING Bank'tan 'Emlakçı Fırsat Paketi' geliyor

ING Bank Türkiye, Türkiye genelindeki derneklerin bağlı bulunduğu Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) ile işbiriği ve ekspertiz protokolü imzaladı. Bu protokol ile ING Bank, hem emlakçılara avantajlar sağlamayı hem de emlakçı kanalıyla ev alacak konut müşterilerine özel indirimler, kredi paketleri ve fırsatlar sunmayı hedefliyor. Protokol kapsamında, ING Bank Türkiye, 'Yaz Kampanyası' ve Haziran ayı içersinde emlakçıların yönlendirilmesi ile alınacak konut kredilerinde özel faiz oranları sunacak 'Emlakçı Fırsat Paketi' gibi kampanyaları da hayata geçirecek.Akşam


Geri Dön