19 / 04 / 2024

Inİstanbul Gala daire fiyatları ne kadar?

Inİstanbul Gala daire fiyatları ne kadar?

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta inşa edilen Inİstanbul Gala'da 30 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Projede konutların büyüklükleri 48 metrekareden başlıyor. Peki Inİstanbul Gala daire fiyatları ne kadar?



"Inİstanbul Gala daire fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor.


Inİstanbul Gala Konutları Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 400 metre, E-5'e ve metrobüse 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakikalık mesafede bulunuyor.


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası ile yükselen  Inİstanbul Gala  Rezidans'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Proje 788 adet üniteden meydana geliyor.


Topkapı Inİstanbul Gala'nın sosyal donatı alanları içerisinde; yüzme havuz, sinema, oyun alanları, mescit, basketbol sahası, kreş, güvenlik, kapalı otopark, asansör mevcut.


Inİstanbul Gala Davutpaşa ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatta, kalan bedel 30 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Projede konutların alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.


Inİstanbul Gala daire fiyatları ne kadar?

Nef İş GYO Inİstanbul Gala fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 1 peşin ödemelerde, kalan kısmında yüzde 24'ü teslimde, yüzde 75'i ise banka kredisiyle ödeniyor. 


Inİstanbul Gala Davutpaşa iletişim 

Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön