26 / 04 / 2024

Inİstanbul Gala Evleri teslimleri ne zaman?

Inİstanbul Gala Evleri teslimleri ne zaman?

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Toplam 788 adet üniteden meydana gelen Inİstanbul Gala Konutları eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa ediliyor. Proje Nef ve İş GYO imzası taşıyor. Peki Inİstanbul Gala Evleri teslimleri ne zaman?



"Inİstanbul Gala Evleri teslimleri ne zaman?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen projede fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor.


Inİstanbul Gala Konutları İş GYO ve Nef tarafından inşa ediliyor. Projede yüzde 1 peşinatta, kalan bedelin yüzde 25'i için teslimde ödeme yapılıyor, kalan bedel ise banka kredisiyle taksitlendiriliyor.


Davutpaşa  Inİstanbul Gala  konum olarak Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, E-5'e ve metrobüse 1 kilometre, metroya 400 metre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika yakınlıkta yer alıyor.


Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen Inİstanbul Gala Residence'de yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için 30 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Projede 2 bin 100 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor.


Inİstanbul Gala Topkapı'da kapalı otopark, mescit, asansör, yüzme havuzu, kreş, sinema, güvenlik, oyun alanları, basketbol sahası gibi ortak yaşam alanları bulunuyor. 


Inİstanbul Gala Evleri teslimleri ne zaman?

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında olan Inİstanbul Gala'da teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Inİstanbul Gala Topkapı Evleri iletişim

Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön