24 / 04 / 2024

İnİstanbul Gala projesinin ilk etabı satışa sunuldu!

İnİstanbul Gala projesinin ilk etabı satışa sunuldu!

Üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.Ön talep döneminde 7 binin üzerinde başvuru alarak dikkatleri çeken İnistanbul Gala’da, yoğun ilgi nedeniyle yeni üniteler de satışa çıkarıldı.



Fiyatların 320 bin liradan başladığı proje için yüzde 1 peşinat ve 2 bin 100 liradan başlayan aylık ödemeler içeren banka kredili ve faizsiz 30 ay vadeli ödeme seçenekleri bulunuyor. Konut fiyatının yüzde 5’i kadar banka kredisi kullanılabilen projede 120 ay yüzde 0,91 faiz oranı avantajı kısa bir süre için devam ediyor.


YÜZDE 75’İ YEŞİL ALAN


80 dönümlük arsa üzerine hayata geçirilecek olan İnistanbul Gala Topkapı’da, eski Şişecam fabrikasının bulunduğu arazide inşa edilecek. Proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 48 metrekareden 308 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde daireleri içerisinde barındırıyor. Yeşil alanları ile dikkat çeken İnistanbul’da konutlar, arsanın yalnızca yüzde 25’ini kaplıyor.

Arsanın kalan yüzde 75’lik bölümünde ise peyzaj düzenlemeleri ve ortak alanlar yer alıyor.


24 ODALI EVLER


İki tarafı ağaçlı yürüyüş parkurları, koru ve piknik alanı, eğlence adası ve yarı olimpik yüzme havuzu gibi sosyal ve çevresel donatıların yanı sıra, 24 odalı ev sistemi Foldhome konseptine de ev sahipliği yapıyor. Foldhome sisteminde, daire sakinleri müzik odası, fitness salonu, oyun odası, sinema odası gibi kişiye özel 24 farklı alanı sabit aidat ödemeden yalnızca kullanılan zaman kadar bir ücret karşılığında kullanabiliyorlar. Bu sayede ev sahipleri, konut dışında da kullanabilecekleri kişisel alanlara sahip olabiliyor.


Sözcü


Geri Dön