19 / 04 / 2024

Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi!

Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa edilen Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi 2017 yılının sonu olarak belirlendi. Projede 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.



Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği  Inİstanbul Gala  Davutpaşa'da konut fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Proje Nef ve İş GYO tarafından hayata geçiriliyor.


Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirlendi. Projede yüzde 1 peşin ödeme yapıldığında, kalan kısmın yüzde 75'i banka kredisiyle vadelendiriliyor, kalan bedel ise teslimde ödeniyor.


İş GYO Inİstanbul Gala konum olarak TEM'e 7 kilometre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 400 metre, E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Topkapı Inİstanbul Gala'da kreş, sinema, güvenlik, kapalı otopark, mescit, asansör, yüzme havuz, oyun alanları, basketbol sahası gibi ortak yaşam alanları mevcut.


Dairelerin alanları minimum 48 metrekare, maksimum 308 metrekare şeklinde tasarlanan Inİstanbul Gala Evleri eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Inİstanbul Gala Davutpaşa iletişim 

Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön