19 / 04 / 2024

Inİstanbul Gala satış fiyatları!

Inİstanbul Gala satış fiyatları!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Inİstanbul Gala satış fiyatları dairelerin metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanan proje metrobüse 1 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.



Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen  Inİstanbul Gala  Rezidans 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşuyor. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor.


Inİstanbul Gala satış fiyatları konutların kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında olan proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.


Topkapı Inİstanbul Gala Evleri  Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre, TEM'e 7 kilometre, metrobüse 1 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Projede 3 bin 565 konut ve 16 ticari üniteye yer veriliyor. 


Davutpaşa Inİstanbul'un sosyal alanları arasında; oyun alanları, basketbol sahası, mescit, güvenlik, kreş, yüzme havuzu, futbol alanları, sinema, kapalı otopark ve asansör mevcut. 


Banka kredili ve vadeli olarak ödeme yapılabilen Inİstanbul Gala satış fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Projenin 2018 yılının 2. yarısında teslim edilmesi planlanıyor. 


Inİstanbul Gala Davutpaşa satış ofisi

Telefon : 444 72 21

Web: www.hayatbeklemez.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön