25 / 04 / 2024

İnistanbul Gala'da dairelerin yüzde 78'i satıldı!

İnistanbul Gala'da dairelerin yüzde 78'i satıldı!

İş GYO ile Nef'in Topkapı'da eski Şişecam arazisi üzerinde ortaklasa geliştirdiği İnistanbul Gala projesinin mimarlarından Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, projede özellikle mahalle ve komşuluk kültürünü geri getireceklerini söyledi.



İş GYO ile Nef'in Topkapı'da eski Şişecam arazisi üzerinde ortaklasa geliştirdiği înistanbul Gala projesinin mimarlarından Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, projede özellikle mahalle ve komşuluk kültürünü geri getireceklerini söyledi. 


Timur, Türkiye'de 400 bin çocuğun yaşadığı sitelerin değil, bu siteleri plansız şekilde inşa etmenin mahalle kültürünü, komşuluğu bitirdiğini belirtti. İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes ise bunun için 1,5 yıl çalışıp master plan hazırladıklarına dikkat çekti. Projedeki dairelerin yüzde 78'i ön talep döneminde satıldı. 


320 BİN TL'DEN BAŞLIYOR 


İnistanbul Gala'da 788 konut 4 farklı blokta inşa edilecek. Daire büyüklüklerinin 48' metrekareden başladığı projede en büyük 4+1 ise 308 metrekare olarak planlandı. 

Giriş kati artı 17 kat şeklinde çizilen projede en küçük dairenin fiyatı 320 bin lira olarak belirlendi. İş GYO Satiş, Kiralama ve Pazarlama Grup Başkanı Gülfem Sena Tandogan, 3 farklı ödeme şekli belirlediklerini söyledi. Bunlardan ilki yüzde 25 peşin, geri kalan ödemeyi faizsiz 30 eşit taksitte ödeme seçeneği. İkincisi yüzde 1 peşin ödeme, yüzde 75 banka kredisi çekme ve kalanı 30 ay sonra ödeme şeklinde. Üçüncüsü ise yüzde 25 peşin, yüzde 75 banka kredisi çekme seklinde. 


Meydan Gazetesi


Geri Dön