25 / 04 / 2024

Inistanbul Gala'nın yüzde 80'i 3 haftada satıldı!

Inistanbul Gala'nın yüzde 80'i 3 haftada satıldı!

İş GYO ve Nef'in ilk projesi İnistanbul Galaya yatırımcıların ve konut sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgisi üzerine projede yeni bir blok satışa açıldı.



Türkiye'nin öncü iki gayrimenkul markası İş GYO ve Nef in büyük heyecan yaratan projesi İnistanbul Gala, satışların başladığı ilk günden bu yana yoğun ilgi görüyor. 


875 ünite satıldı 

Henüz ön talep dönemkideyken 7.000'in üzerinde başvuru alarak dikkatleri çeken İnistanbul Gala'da, yoğun ilgi nedeniyle yeni üniteler de satışa çıkarıldı ve toplamda 1.140 ünitenin 875'i şimdiden satıldı. 


Avantajlar ilgiyi artırıyor 

Esnek ödeme seçenekleri yatırımcıların ve konut sahibi olmak isteyenlerin projeye olan ilgisini artırıyor. 80 dönümlük arsa üzerine hayata geçirilecek olan proje, 1.5 yıllık detaylı hazırlık, küçükbir şehrin inşasını temel alan ayrıntılı "masterplan"ı, İstanbul'un merkezine ve gözde yerleşim alanlarına yakın konumu ve esnek ödeme planıyla dikkat çekiyor. 


24 odalı ev sistemi 

PROJE, Nef tarafından uygulanan Foldhome konseptine ev sahipliği yapıyor. Foldhome'da, daire sakinleri kişiye özel 24 farklı alanı yalnızca geçirilen zaman kadar ücret karşılığında kullanabiliyorlar. Bu sayede ev sahipleri, konut dışında da kullanabilecekleri kişisel alanlara sahip olabiliyor. 


Eski Şişecam'da yükseliyor 

TOPKAPI eski Şişecam fabrikasının bulunduğu arazide inşa edilecek inistanbul Gala, 1,5 milyon nüfuslu bölgenin tam kalbinde yer alacak. Projenin mimari tasarımını Perkins+Will'in üstlendi. 


Vatan


Geri Dön