19 / 04 / 2024

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Lokal

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi dairelerin kat ve konumlarına göre değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülüyor.



Inİstanbul Lokal Residence lokasyon olarak Ataköy’e 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre, E-5 karayoluna 1 kilometre, Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre, TEM Otoyolu'na 7 kilometre, metrobüs durağına 1 kilometre yakınlıkta inşa ediliyor. 


Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi konut tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede 2+1'ler için 5 bin TL, 3+1'ler için 7 bin 500 TL, 4+1'ler için ise 10 bin TL peşinat ödeniyor. 


Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arazisi üzerinde hayata geçen Inİstanbul Lokal Evleri'nde daireler 48 ile 308 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. Proje Nef ve İş GYO imzasıyla yükseliyor. 


Davutpaşa Inİstabul Lokal Rezidans'ta çocuk oyun alanları, futbol alanları, asansör, yüzme havuzu, güvenlik, yürüyüş yolları, sinema, kapalı otopark, basketbol sahası, kreş, fitness center, mescit gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi!

Konutların 1 oda 1 salon, 2 oda 1 slaon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı Topkapı Inİstanbul Lokal'de fiyatlar 439 bin TL'den başlıyor. Projenin 2018 yılı Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans iletişim

Telefon: 444 72 21

Web : www.inistanbultopkapi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön