20 / 04 / 2024

Inİstanbul Lokal Nef!

Inİstanbul Lokal Nef!

Firma: İş GYO- Nef

Proje: Inİstanbul Lokal

Inİstanbul Lokal Nef Konutları Cevizlibağ metrobüs durağına 1 kilometre mesefade bulunuyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje 17 bin 944 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.



Inİstanbul Lokal Nef Evleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin Mart 2018'de gerçekleşmesi planlanan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Dairelerin 48 ile 308 metrekare arasında değişen büyüklükte dizayn edildiği  Inİstanbul Lokal  Topkapı'da yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için banka kredisi kullanıldığında, yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Davutpaşa Inİstanbul Lokal Rezidans Ataköy’e 7 kilometre, Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre, metrobüs durağına 1 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre, E-5 karayoluna 1 kilometre, TEM Otoyolu'na 7 kilometre mesafede yer alıyor.


Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında olan Inİstanbul Gala Residence İş GYO ve Nef işbirliğinde hayata geçiriliyor. Proje 17 bin 944 metrekare arsa alanına sahip. 


Inİstanbul Lokal Nef projesinde kapalı otopark, kreş, mescit, sinema, yüzme havuzu, basketbol sahası, güvenlik, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, asansör, futbol alanları, oyun alanları, fitness center gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor. 


İş GYO Inİstanbul Lokal satış fiyatları 345 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 1 peşinatta, kalan yüzde 25'lik kısım teslimde, kalan bedel ise 30 ay vade imkanı ile ödeniyor. 


Inİstanbul Lokal satış ofisi iletişim

Telefon : 444 72 21

Web : www.inistanbultopkapi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön