27 / 04 / 2024

İnİstanbul Lokal Topkapı nerede?

İnİstanbul Lokal Topkapı nerede?

Firma: İş GYO- Nef

Proje: Inİstanbul Lokal

İnİstanbul Lokal Rezidans'ta daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. İş GYO ve Nef imzası taşıyan proje 17 bin 944 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki İnİstanbul Lokal Topkapı nerede?



İnİstanbul Lokal Konutları'nın 2018 yılı Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor. Dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiklik gösteren projede yüzde 1 peşinatla ödeme yapabilmek mümkün.


"İnİstanbul Lokal Topkapı nerede?" sorusuna eski Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yanıtını verebiliriz. Proje İş GYO ve Nef ortaklığında hayata geçiriliyor. 


Ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için 30 ay vade fırsatı sunan İnİstanbul Lokal Rezidans'ta fiyatlar 345 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.


Nef Inİstanbul Gala Evleri basketbol sahası, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, futbol alanları, mescit, güvenlik, sinema, yüzme havuzu, fitness center, kreş, kapalı otopark, asansör ve oyun alanları gibi sosyal olanaklara sahip.


İnİstanbul Lokal Topkapı nerede?

İş GYO  Inİstanbul Lokal  TEM Otoyolu'na 7 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre, Ataköy’e 7 kilometre, metrobüs durağına 1 kilometre, Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre, E-5 karayoluna 1 kilometre mesafede inşa ediliyor. 


18 soruda Topkapı Inİstanbul Lokal projesi için tıklayın!


Inİstanbul Lokal Topkapı satış ofisi 

Telefon : 444 72 21

Web : www.inistanbultopkapi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön