24 / 04 / 2024

İnistanbul projesinin 1.ve 2.etaplarını Sera Yapı inşa edecek!

İnistanbul projesinin 1.ve 2.etaplarını Sera Yapı inşa edecek!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı bir açıklamaya göre İnistanbul Projesinin 1.ve 2.etaplarını Sera Yapı inşa edecek.



İş GYO ve NEF ortaklığında hayata geçirilen Inistanbul Topkapı projesinin ilk etabı Inistanbul Gala'da projesinde satışlar tamamlandı. Projenin  2. etabı Inistanbul Lokal projesinde satışlar planlanandan 6 ay önce başladı.


İnistanbul 1. etap ve 2. etaplarında  1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Projede teslimlerin Aralık 2017'de yapılması planlanıyor. 


İnistanbul'da yer alan dairelerin alanları 48 metrekareden başlayıp 308 metrekareye kadar yükseliyor. Proje Eski Şişecam Fabrikası'nın yer aldığı Topkapı Davutpaşa bölgesinde yer alıyor.


İnistanbul projesinin müteahhit firma seçimi sonuçlandı. Konu ile ilgili açıklama Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 


İş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;

Şirketimizin İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesinde geliştirmekte olduğu İnistanbul isimli konut projesinin 1.ve 2.etaplarına ait kaba inşaat işleri Sera Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'ye verilmiştir.



Telefon : 444 72 21

Web : www.inistanbultopkapi.com

Öznur YASLI/Emlakkulisi.com



Geri Dön