16 / 04 / 2024

İnistanbul'a bir haftada 4 bin talep!

İnistanbul'a bir haftada 4 bin talep!

İş GYO ve Nef'in Topkapı'da hayata geçirecekleri 'inistanbul' projesine 1 haftada 4 binden fazla talep geldi.Eski Şişecam fabrikasının bulunduğu arazi üzerinde hayata geçirilecek projenin adı ve detayları kamuoyu ile paylaşıldı.



İş GYO ve Nef'in Topkapı'da hayata geçirecekleri 'inistanbul' projesine 1 haftada 4 binden fazla talep geldi.İş GYO ve Nef ortaklığında Topkapı'da eski Şişecam fabrikasının bulunduğu arazi üzerinde hayata geçirilecek projenin adı ve detayları kamuoyu ile paylaşıldı.


Adı İnistanbul olarak belirlenen projede ön talepler toplanmaya başlandı.Bu ay satışa sunulması planlanan proje, tüketiciden yoğun ilgi gördü.Ön talep döneminde ev sahibi olmak isteyenlerin ve yatırımcıların yoğun ilgisini çeken proje, bir hafta içinde 4 binin üzerinde talep aldı. İş GYO ve Nef'in kendi yatırımcı kitlesinin projenin satışlarında büyük paya sahip olacağı belirtilirken, bu sayede projenin satış sürecinin kısa sürede tamamlanacağı öngörülüyor. 


Proje hakkında konuşan İş Gyo Genel Müdürü Turgay Tanes "Tüm alt ve üst yapı ayrıntılarının yer aldığı örnek bir master plana sahip olan İnistanbul'u dünyaca ünlü mimarların tasarımıyla İstanbul'a kazandıracağız. Geçmişte sanayinin egemen olduğu bir alanı şehir yaşamına ve merkezine dahil edeceğiz" diye konuştu.Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur da "Projeden herkesin ev sahibi olma imkanına kavuşmasını sağlayacağız" dedi.


Star


Geri Dön