25 / 04 / 2024

İnlife satış ofisi!

İnlife satış ofisi!

Firma: Dündar İnşaat

Proje: İnlife

İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan İnlife satış ofisi konum itibariyle Dilek Sabancı Cad.Ataşehir - İstanbul adresinde yer alıyor. Daire satışlarının sürdüğü İnlife projesinde yer alan konutlar 355 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...




5 blok olarak tasarlanan  İnlife  projesi Dündar İnşaat'ın imzasıyla hayata geçiriliyor. Lokasyon olarak İstanbul'un Anadolu yakasındaki Ataşehir bölgesi sınırlarında yer alan İnlife projesinin satışları devam ediyor. İnlife projesinin blokları 10 ila 11 katlı olarak tasarlandı.


12 bin 500 metrekare arsa alanına sahip olan İnlife projesinin satış ofisi detayları haberimizin devamında yer alıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlanan dairelere sahip olan İnlife projesi toplam 211 konuttan meydana geliyor.


İnlife fiyat: 


İnlife projesinin fiyatları 355 bin TL'den başlayarak yükseliyor.


İnlife satış ofisi!



İnlife ödeme: 


İnlife ödeme bilgilerine göre yüzde 25 oranında peşinat ödemesi yapılıyor ve  banka kredisiyle vadelendirme yapılarak daire alınabiliyor. İnlife satış ofisi bilgileri şöyle: 


İnlife satış ofisi: 


İnlife satış ofisi adres: Dilek Sabancı Cad.Ataşehir - İstanbul

İnlife satış ofisi telefonu: 0216 469 58 28


İçerisinde sauna, buhar odası, bisiklet parkuru, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi imkanların yer aldığı İnlife ne zaman teslim? sorusunun yanıtı şöyle: 


İnlife ne zaman teslim?


İnlife ne zaman teslim? sorusu Aralık 2013 olarak yanıtlanıyor.



Telefon: 0216 469 58 28

Web Adresi: www.inlife.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön